«TomTom» izziņo āra un brīvā laika aktivitātēm pielāgotu GPS pulksteni

Lai ļautu izbaudīt tādas āra aktivitātes kā pārgājieni, skriešana kalnainos apvidos, slēpošana un braukšana ar sniegadēli, tehnoloģiju zīmols “TomTom” radījis izturīgu un praktisku GPS āra aktivitāšu (outdoor) pulksteni “Adventurer”. To novērtēs gan āra aktivitāšu entuziasti, gan īsti atklājēji un aizrautīgi aktīvās atpūtas cienītāji.

Sporta pulkstenis aprīkots ar iebūvētu pulsometru, barometru, kompasu un automātisko pacēliena noteicēju īpaši ziemas sporta veidiem. Izmantojot “TomTom” pieredzi navigācijā un kartēšanā, jaunais pulkstenis ļauj fiksēt GPS koordinātas un pirms došanās ārā augšuplādēt aizraujošus maršrutus ar “Route exploration” iespēju.

„Mūsdienās augstās tehnoloģijas kopā ar vieglumu to lietošanā, kas ir apvienoti jaunradītajā pulkstenī, ļauj doties āra aktivitātēs, papildinot tās ar noderīgu informāciju. Tā var palīdzēt izbaudīt aktīvo darbošanos vēl pilnvērtīgāk un iedvesmot sasniegt aizvien jaunas virsotnes tiešā un pārnestā nozīmē,” uzsver Aigars Kauliņš, „TomTom” produktu eksperts, piebilstot, ka “TomTom Adventurer” pulkstenis kalpos arī sirdsdarbības mērījumu veikšanai, bet iebūvētais mūzikas atskaņotājs jebkuru treniņu vai aktīvu brīvā laika pavadīšanu papildinās ar vēl baudāmāku noskaņu.

Tiem, kas aizraujas ar sniegadēļu sporta veidiem, “TomTom Adventurer” nodrošina automātisko pacēliena jeb paaugstinājuma noteicēju. Pulksteņa lietotāji pēc katra nobrauciena no kalna var uzreiz izpētīt nupat piedzīvoto statistikā: ar vienu acu skatienu pulkstenī iespējams ieraudzīt aktuālos datus, ieskaitot ātrumu, augstumu, slīpumu. Savukārt kalnu taku skriešanas un pārgājienu cienītājiem noderēs maršrutu atklāšana, pacēluma aprēķini un papildu drošība ar pagarināto baterijas dzīves ilgumu (vairāk nekā 10 stundas GPS režīmā un vairāk nekā 20 stundas pārgājiena režīmā), kas viss kopā ļaus daudz drošāk un pārliecinātāk atklāt aizvien jaunas kalnainas takas. Tāpat pulkstenis ikvienam var būt līdzgājējs arī ikdienas aktivitātēs 24 stundas septiņas dienas nedēļā, bet aktīvām fiziskām nodarbēm noder arī pulkstenī pieejamie skriešanas, peldēšanas, riteņbraukšanas un sporta zāles režīmi. 

Pulksteņa lietotāji var augšuplādēt savus datus mobilajā lietotnē „MySports” un pārskatīt statistiku bezvadu režīmā dažādās, paša iecienītās platformās.

GPS āra aktivitāšu pulkstenis “TomTom Adventurer” melnā vai melni oranžā krāsā pieejams sporta un elektronikas veikalos visā Latvijā. Vairāk informācijas: www.tomtom.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67530704sec.