Beidzot Latvijā izstrādāts telefons cilvēkiem gados [3]

SIA Orbita Telecom nāk klajā ar pirmo Latvijā radīto mobilo telefonu, kas paredzēts tieši cilvēkiem gados. Jaunā tālruņa nosaukums ir 50+.

Ikviens no mums vairakkārt ir nonācis situācijā, kad bijis nepieciešams atrast ne pārāk dārgu mobilo telefonu vecākiem vai vecvecākiem. Veci cilvēki neizmanto daudzas no tik dažādajām mobilā telefona funkcijām, tāpēc nav vērts pirkt dārgu mobilo telefonu. Diemžēl agrāk tāda telefona piedāvājumā nebija un mēs izstrādājām mobilo telefonu 50+ īpaši cilvēkiem gados. Šis telefons ir maksimāli vienkāršs – tā radīšanai mēs ņēmām vērā vecāka gadagājuma cilvēku uzvedību, rakstura īpašības un fiziskās spējas,” stāsta Aleksejs Jakušonoks, SIA Orbita Telecom direktors.

Veciem cilvēkiem ir diezgan sarežģīti apgūt jaunākās tehnoloģijas, it īpaši mobilā telefona taustiņus. Mobilajam telefonam 50+ ir lieli taustiņi, kas ļauj bez grūtībām sastādīt tālruņa numuru vai uzrakstīt īsziņu. Mēs esam veikuši vairākus eksperimentus, kur devām daudziem pensionāriem testēt šos telefonus un rezultāts mūs iepriecināja. Vairāki pensionāri pat negribēja mums telefonu atdot. Cena – 69 lati – nevienu neatbaidīja, tieši otrādi, viņi vaicāja, kur var iegādāties šādu mobilo telefonu. Kā būtiskākās šī telefona vērtības viņi minēja lielos taustiņus, labi pārskatāmu burtu izskatu un vienkāršās un viegli saprotamās funkcijas,” norāda Dmitrijs Maceraliks, mobilā telefona 50+ izstrādātājs.

Mobilais telefons 50+ atšķiras ar vienkāršu lietošanu, kas atbilst vecāka gadagājuma cilvēku prasībām. Šīs telefons ir viegls, neliels, ērti lietojams, elegants un kvalitatīvs.

"Tirdzniecības tīkls Elkor ar lielām cerībām pieņēma lēmumu saviem klientiem piedāvāt mobilo telefonu 50+. Un mēs neesam kļūdījušies, jo jau pirmajā nedēļā pierādījās, ka produkts Latvijas tirgū ir nepieciešams. Droši varu teikt, ka ar laiku šī mobilā telefona popularitāte pieaugs, jo tas ir cilvēkiem pieejams - kvalitatīvs un ne pārāk dārgs telefons. Tajā pašā laikā mēs palīdzam vecākajai paaudzei iet kopā ar laiku un jaunajām tendencēm, kas ir ļoti svarīgi viņu radiem un tuvajiem cilvēkiem," saka Juris Zieds, tirdzniecības tīkla Elkor telekomunikāciju produktu iepirkumu menedžeris.

Katra telefona detaļa ir domāta, lai cilvēki ar sliktu redzi vai dzirdi varētu bez grūtībām lietot mobilo telefonu. Ir dzirdēts, ka vecāki cilvēki sūdzas, ka ir grūti trāpīt pa mazajām mobilā telefona podziņām. Tāpēc viena no šī telefona lielākajām priekšrocībām ir lieli un pietiekami plati taustiņi, kuri būs īpaši noderīgi cilvēkiem ar sliktu redzi. Viņiem arī noderēs mobilā telefona ekrānā izmantotais burtu izmērs, kas ir daudz lielāks nekā standarta mobilajā telefonā.

Vecāka gadagājuma cilvēki vairs nevarēs sūdzēties, ka nav dzirdējuši zvanu – šim modelim ir skaļš zvana signāls. Tāpat telefons ir savienojams ar dzirdes aparātu.

Ar 50+ zvanīt, nosūtīt un saņemt īsziņas. Tajā ir arī telefonu grāmatiņa un modinātājpulkstenis. Šī ir laba izvēle tiem cilvēkiem, kuriem patīk ikdienā klausīties mūziku, jo šajā telefonā ir FM radio atskaņotājs, un svarīgi – radio var klausīties bez austiņām.

Tāpat mobilais telefons 50+ savus lietotājus iepriecinās ar aparātā ierīkoto lukturīti. Pensionāri, kuri testēja šo telefonu, to atzina par nepieciešamu un lietderīgu funkciju.

Pilnībā uzlādēts telefons sarunu režīmā darbojas piecas stundas, bet gaidīšanas režīmā – desmit dienas. Tas iepriecinās šī telefona lietotājus, jo bieži vien vecāki cilvēki aizmirst par mobilā telefona lādēšanu.

Telefona izstrādātāji īpaši lepojas ar sarkano podziņu SOS, kas paredzēta kritiskai situācijai un palīdzības izsaukšanai. Dažas sekundes turot nospiestu SOS pogu, mobilais telefons automātiski zvana uz četriem tā īpašnieka izvēlētiem numuriem.

Mobilo telefonu 50+ var iegadāties Elkor veikalos un mobilo telefonu salonos visā Latvijā.

Tehniskais raksturojums:

· Izmērs: 103 x 49 x 15.6 mm

· Baterijas darbības laiks: desmit dienas gaidīšanas režīmā un piecas stundas sarunu režīmā

· SMS saņemšana un sūtīšana

· Modinātājs, lukturītis

· Skaļš zvana signāls

· Sarkana izsaukuma poga SOS

Par uzņēmumu: SIA Orbita Telecom ir telekomunikācijas uzņēmums, kas izstrādā un izplata telekomunikācijas ierīces visā pasaulē. www.orbitatelecom.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Andrejs 11/27/2010 17:29 Laikam gan šis telefons izstrādāts Ķīnā Krievijas patērētājiem, jo nav paredzēts izmantot Latvijā. Nav valsts šifra un nav latviešu valodas.

2 cirks 07/17/2009 09:45 nu šitādus makaronus var d*rst tikai bezkaunīgākie latviešu biznesmeņi. "latvija radīts ... mēs testējām utt" - nu kas par bull-shitu. uzlīmēja krievu burtus un viss.

šis ir visprastākais reklāmas raksts. uz kuru delfi uc ir uzrāvušies tikai dēļ meliem par to ka tas ir izstrādāts LV.

starpcitu google tante uzrādīja ka Dmitrijs Maceraļiks, kas rakstā norādīts kā izstrādātājs, nav nekas cits kā prasts mākleris un nekustamo īpašumu spekulants - tur pat var atrast viņa mob.tel.nr. un citus kontaktus.

P.s. Šis ir ķīnā ZTE istrādats tel kas krievijā maksā 45Ls

Ķīnā tas maksā ap 20 Ls, bet Latvijā 70Ls. Acīmredzot izmanīgais uzņēmējs ir ņemis vērā netikai to ka vecie cilvēki neredz un nedzird, bet arī to ka viņi neko nesajēdz un pēc vajadzības viņus var pamatīgi čakarēt.

3 janka 07/15/2009 16:39 "Latvijā ražots Latvijā izstrādāts" kā var dirst, tas ir ķīniešu ZTE S302

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Ventspils TIC
,


1st-studio.com
,


SIXT Latvija
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.14180112sec.