Jūrmala piedāvās viesiem jaunu pakalpojumu - Mobile Guide

Sākot ar 2010.gada 10.jūniju Jūrmalas viesiem tiek piedāvāts jauns pakalpojums: Mobile Guide – iespēja iepazīt Jūrmalas skaistākās vietas, par gidu izmantojot mobilo tālruni.

Sākoties šīs vasaras tūrisma sezonai tūristiem, lai iepazītos ar Jūrmalas skaistākajām vietām, nepieciešams vien mobilais telefons un Mobile Guide izveidotā maršruta karte!

Mobile Guide piedāvā ērtu pakalpojumu - piezvanot uz Mobile Guide telefona numuru un ievadot apskates vietas kodu, tūrists var noklausīties ierakstītu stāstījumu vienā no 4 valodām par konkrēto vietu vai celtni savā mobilajā tālrunī. Mobile Guide var klausīties gan individuāli, gan arī kopā ar draugiem vai ģimeni, ieslēdzot mobilā telefona skaļruni.

Mobile Guide Jūrmalā

Mobile Guide Jūrmalas maršrutā iekļauti 20 stāsti, aptverot nozīmīgāko un interesantāko par Jūrmalas centru – kā veidojušies dažādi ielu un vietu nosaukumi; kuras bija greznākās Jūrmalas celtnes; kā cilvēki atpūtās un izklaidējās Jūrmalā 20.gadsimta sākumā; kādas bija peldēšanās tradīcijas; kā Jūrmala veidojusies pēdējo 100 gadu laikā un kas jauns un nozīmīgs šajā pilsētā ir apskatāms mūsdienās.

Mobile Guide maršruta kartes ir iespējams saņemt Jūrmalas Tūrisma informācijas centrā un daļā Jūrmalas viesnīcu.

Par projektu Mobile Guide

Mobile Guide ir jauns un radošs risinājums tūristiem mūsdienās, kad tehnoloģijas ir ļoti populāras un tiek plaši izmantotas. Mobile Guide tika izveidots 2008.gadā un sākotnēji piedāvāts tikai Vecrīgā.

Papildu informācija

Lai saņemtu papildu informāciju, lūdzam kontaktēties ar projekta autori un vadītāju Ilzi Augstkalni, tālrunis: 22009075; e-pasts: ilze@mobileguide.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Liepājas reģiona TIB
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46884894sec.