Drošība par mājokli, atrodoties tūkstošiem kilometru tālu

Cilvēki, kam pieder vairāk nekā vienas mājas, var būt droši par to, kas notiek visos īpašumos. Vasaras mājas, izīrētie īpašumi, dzīvoklis pilsētā, kur bieži jāatrodas komandējumos, – tagad ir iespējams rūpēties par to, lai tur viss ir kārtībā, arī pusdienojot kopā ar ģimeni daudzu tūkstošu kilometru attālumā.

Pirmkārt – tas ir «lēti un ātri». Galvenais priekšnoteikums ir likt apkārtējiem noprast, ka mājoklis ir apdzīvots. Tāpēc ir svarīgi uzstādīt ar apgaismes ierīcēm savienotu taimeri. To lietot ir tikpat ērti un vienkārši, kā mikroviļņu krāsni, taču tas ir daudzkārt lētāks (The Stanley 38425 TimerMax Digislim komplekts maksā aptuveni 13 ASV dolāru), kā arī mazs un ērti lietojams.

Nedaudz modernāks ir Woods 59377 Digital 7-Day Lamp/Appliance Timer. Lai gan to ir nedaudz sarežģītāk lietot, tas piedāvā vairākas papildu iespējas – piemēram vairākus on/off režīmus nedēļā un «random» režīmu, kas liek gaismām izslēgties un ieslēgties dažādos laikos.


Otra taktika, kā aizbaidīt kramplaužus – iegādāties dažādas kādu viltotu apsardzes sistēmu, kas liek mājai izskatīties drošākai, nekā tā ir patiesībā. Labs variants ir firmas UniquExceptional kamera (aptuveni 20 ASV dolāru), kam pat ir mirgojoša gaisma, kas liek domāt – tā tiešām strādā.

Lai pievienotu tam visam kaut ko īstu, jāiegādājas Linkl Wireless Keypad Deadbolt atslēga, ko kontrolē kods, kam var pieslēgties arī no interneta. Tas nozīmē iespēju, ielaist meistaru, kamēr pats atrodies trenažieru zālē. Katram iespējams dot citu kodu (piemēram, īrniekam vai apkopējai), kas var būt aktīvs tikai konkrētā dienā vai laikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.23977304sec.