Tele2 aicina uzstādīt pasaules rekordu par garāko telefonsarunu

Mobilo sakaru operators “Tele2” vēlas uzstādīt jaunu pasaules rekordu par garāko telefonsarunu un aicina pieteikties Latvijas iedzīvotājus, lai kopīgiem spēkiem šo ieceri realizētu. Garākās telefonsarunas rekorda uzstādīšanas pasākums notiks šā gada 9.martā tirdzniecības parkā “Alfa”, Rīgā. Kopējais balvu fonds ir 10 000 latu apmērā.

“Pašreizējais Ginesa pasaules rekords pieder diviem Šveices iedzīvotājiem, kuri ir sarunājušies pa telefonu 43 stundas 8 minūtes un 55 sekundes. Esam pārliecināti, ka mums ir pa spēkam to pārspēt, tāpēc aicinu piedalīties Tele2 rīkotajās garākās telefonsarunas sacensībās un tādējādi ierakstīt Latvijas vārdu Ginesa pasaules rekordu grāmatā!“ saka Jānis Spoģis, Tele2 komercdirektors.

Dalībnieki ir aicināti reģistrēties Tele2 garākās telefonsarunas sacensībām mājas lapā www.sarunurekords.lv līdz 15.februārim. 300 labāko anketu autori, kuri būs reģistrējušies sacensībām, tiks uzaicināti uz intervijām, kas norisināsies piecās Latvijas pilsētās: Liepājā 25.februārī, Jelgavā 27.februārī, Daugavpilī 28.februārī, Valmierā 29.februārī un Rīgā 1.martā. Pēc interviju rezultātu izvērtēšanas, labākie 20 dalībnieku pāri tiks aicināti uz fināla atlasi Rīgā, kas notiks 3.martā t/p “Alfa”, Brīvības gatvē 372, Rīgā. Rekorda uzstādīšanā piedalīsies piecu dalībnieku pāri, bet papildus tiks atlasīti rezervistu pāri, kas rekorda uzstādīšanā piedalīsies gadījumā, ja kāds no pamatsastāva pāriem tiks diskvalificēts.

Pāris, kas pārsniegs esošo Ginesa rekordu un veiks visgarāko telefona sarunu, no Tele2 saņems naudas balvu 3000 Ls apmērā, savukārt 2.vietas ieguvēji saņems Ls 2000 pie noteikuma, ja arī būs pārsnieguši esošo Ginesa pasaules rekordu. Visi pārējie pāri, kas pārsniegs pašreizējā rekorda robežu, saņems Ls 1500. Ja neviens no pāriem nepārsniegs esošo Ginesa rekordu, tad tas pāris, kas veiks visgarāko telefona sarunu, saņems Ls 2000.

“Garākās telefonsarunas rekorda uzstādīšana būs ne tikai interesanta un spraiga, bet arī paredzēs vairāku stingru noteikumu ievērošanu. Piemēram, dalībniekiem rekorda uzstādīšanas laikā būs jārunā par iepriekš sagatavotām un saskaņotām tēmām, un par vienu un to pašu sarunas tematu divreiz runāt nevarēs. Tāpat telefonsarunā obligāti būs aktīvi jāiesaistās abiem dalībniekiem, un tādas viena vārda atbildes kā „jā“ vai „nē“ netiks uzskatītas par vērā ņemamu iesaisti sarunā. Interesanti, ka sarunas laikā klusuma pauze nedrīkstēs būt ilgāka par 10 sekundēm un dalībniekiem būs atļauts atpūsties 5 minūtes pēc katras pilnas stundas,” Ginesa pasaules rekorda uzstādīšanas noteikumus skaidro J.Spoģis.

Pēc oficiāliem noteikumiem Ginesa pasaules rekordu reģistrēs tiesneši un neatkarīgie liecinieki. Tā norisei varēs sekot līdzi interneta tiešraidē www.sarunurekords.lv, bet laikā no 10:00 līdz 22:00 varēs vērot arī klātienē t/p “Alfa”. Papildu informācija par Tele2 rīkotajām garākās telefonsarunas sacensībām ir pieejama www.sarunurekords.lv.

Garākā Ginesa pasaules rekordu grāmatā reģistrētā telefonsaruna ir ilgusi 43 stundas 8 minūtes 55 sekundes. To paveicaSāra Kapaula (Sarah Capaul) un Miriams Tomans (Myriam Thomann) radio stacijas “Radio Grischa” rīkota pasākuma laikā 2011.gada 2.jūnijā Šveicē.

Tele2 pakalpojumus ir izvēlējušies lietot puse Latvijas iedzīvotāju. Tele2 ir runas pārraides kvalitātes līderis Latvijā jau trešo gadu pēc kārtas, ko apstiprina Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas mērījumi. Kopš Tele2 dibināšanas kopējie kapitālieguldījumi pārsniedz 155 miljonus latu, un Tele2 tīkls ir pieejams 99% iedzīvotāju. Tāpat Tele2 ir uzslavētākais uzņēmums starp lielākajiem sakaru pakalpojumu sniedzējiem Latvijā.

 

Par Tele2

Tele2 filozofija ir piedāvāt augstu kvalitāti par labāko cenu. Uzņēmums piedāvā pēcapmaksas un priekšapmaksas mobilo sakaru pakalpojumus ar zīmoliem Tele2 un Zelta Zivtiņa. Juridiskām personām Tele2 nodrošina individuālu pieeju un piemērotākos mobilo sakaru risinājumus. Tele2 pirmais Latvijā ieviesa trešās paaudzes mobilo sakaru pakalpojumus, tostarp video zvanu un ātrāku datu pārraidi.

 

Tele2 klientiem ir pieejams ātrs 3G tīkls un mobilais internets Latvijā – ar lejupielādes ātrumu līdz 21 Mbps un datu augšupielādes ātrumu līdz 5,76 Mbps. Tele2 jau trešo gadu pēc kārtas ir runas pārraides kvalitātes līderis, liecina ikgadējais Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas elektronisko sakaru pakalpojumu kvalitātes pārskats. Savukārt kampaņā Laba Servisa Mēnesis Tele2 kļuva par klientu uzslavētāko uzņēmumu starp lielākajiem sakaru pakalpojumu sniedzējiem. Tele2 pakalpojumi ir pieejami klientu apkalpošanas centros visā Latvijā, kā arī pirmajā telekomunikāciju interneta veikalā www.tele2.lvar bezmaksas piegādi visā valsts teritorijā.

Tele2 ir Tele2 AB grupas uzņēmums, kas nodrošina mobilos sakarus, datu pārraidi, fiksētos telekomunikāciju un interneta pakalpojumus vairāk nekā 33,4 miljoniem klientu 11 valstīs. Latvijā Tele2 pakalpojumus lieto vairāk nekā miljons klientu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
Latvija 3 EUR
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.566113sec.