TOP 7 aplikācijas, kas noder ceļotājiem

Viedtelefonu un planšetdatoru laikmetā arī tūristi var pielāgot šīs ierīces savām vajadzībām. Lūk, 7 ievērības cienīgas aplikācijas, kuras noderēs, dodoties atvaļinājumā vai komandējumā.

1. iTranslate Voice ($0.99)

Šis balss tulkotājs ir viens no labākajiem pieejamajiem tulkošanas rīkiem aplikāciju tirgū. Pieskarieties mikrofona ikonai uz ekrāna un skaļi izrunājiet vārdus, ko vēlaties pārtulkot, un programma atbildēs jums izvēlētajā mērķa valodā. Aplikācija atbalsta 31 valodu, to skaitā angļu, franču, vācu, itāļu, spāņu, grieķu, arābu un turku. Pagaidām gan latviešu valoda nav pieejama, taču regulāri tiek veikti valodu atjauninājumi.

2. Intrepid Meet up (bezmaksas)

Kompānija Intrepid piedāvā aplikāciju, ar kuras palīdzību ātri un ērti iespējams izvēlēties ceļojuma maršrutu un uzsākt konferences sarunu jūsu draugu, radu vai kolēģu starpā, lai apspriestu gaidāmo atpūtas vai darījumu braucienu.

3. World Clock Pro ($1.99)

World Clock Pro lieliski atvieglos laika organizēšanas procesu. Šī aplikācija kopējā logā parāda galveno informāciju par laiku un laika zonām, bet, ja nepieciešams, var apskatīt arī laika zonu salīdzināšanas logus, ritināmu pasaules karti un reāllaika dienasgaismas karti.

4. Smash Assist (bezmaksas)

Šī aplikācija noderēs tiem, kas plāno ceļot ar automašīnu un vienmēr vēlas gādāt par maksimālu drošību. Tajā atrodamas pielāgotas veidnes ātrai informācijas ierakstīšanai ceļu satiksmes vai cita veida negadījuma situācijā. Aplikācija nodrošina arī maksimālu ātru un vienkāršu avārijas dienestu izsaukšanu pa tālruni.

5. Packing + To Do! ($0.99)

Atzīmēt padarīto uzdevumu sarakstā pirms došanās ceļā nekad nav bijis tik vienkārši. Šī aplikācija ir ērti pārskatāma un vienkārši lietojama – neatkarīgi no tā, vai jūs dodaties svētdienas izbraucienā vai plānojat apceļot pasauli. Programma ļauj izveidot, rediģēt un dalīties ar "kravāšanās" sarakstiem. Jaunā aplikācijas versija Packing Pro nodrošina automātisku sinhronizāciju ar iCloud mākoni un divreiz vairāk sarakstu veidņu – dodoties ceļā, jūs vairs nekad mājās neatstāsiet pasi vai apakšbikses.

6. VALK ($4,49)

Pēdējā laikā kļūst populāras aplikācijas, kas lietotājam palīdz nomierināties lidojuma laikā. Viena no tām ir VALK, kas piedāvā informāciju par lidaparāta aerodinamiku, drošību, turbulenci, kā arī skaņām un izjūtām lidmašīnā. Iekļauti arī audio uzdevumi, kas palīdzēs pārvarēt nervozitāti.

7. Trip Advisor (bezmaksas)

Aplikācija Trip Advisor neapšaubāmi uzskatāma par vienu no labākajiem ceļvežiem, kuru iespējams lejupielādēt jūsu viedtālrunī. Tā piedāvā vairāk nekā 60 miljonus atsauksmju par ēstuvēm, viesnīcām un tūrisma objektiem visā pasaulē. Katra kategorija var tikt filtrēta vairākos veidos tā, lai jūs iegūtu tieši to informāciju, kas ir nepieciešama.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54975915sec.