Izstrādāts mobilais gids Latvijas apceļotājiem

Statoil kopā ar Latvijas Mobilo Telefonu (LMT) ir radījis mobilu platformu www.latvijasgids.lv (m.statoil.lv) Latvijas apceļošanai. Tā ir ērti lietojama viedtālruņu īpašniekiem, plānojot ceļojumu un atrodoties ceļā. Viedtālruņiem pielāgotajā lapā ir pieejami 16 maršruti, informācija par naktsmītnēm, fotogrāfijas, kā arī apskates objektu audiogids.

Mobilajā lapā iekļautie 16 maršruti aptver visus Latvijas novadus, sniedzot informāciju par populāriem apskates objektiem Latvijā - no Slīteres Kurzemē līdz Rāznas ezeram Latgalē. Katrs no maršrutiem papildināts ar interesantāko apskates objektu aprakstiem, apkārtējo viesu namu kontaktinformāciju, kā arī tuvākajām Statoil degvielas uzpildes stacijām (DUS) un LMT apkalpošanas centriem.

Maršruti ir piemēroti ne tikai autobraucējiem, bet arī velotūristiem, turklāt mobilajā lapā iekļautas arī maršrutu kartes ērtākai navigācijai. Autovadītāji īpaši novērtēs audiogidu, bet tiem, kuri Latviju vēlas iepazīt ar acīm, patiks skaistāko vietu fotogrāfiju izlase.

Statoil Fuel & Retail Latvia Komunikācijas vadītājs Artūrs Eglītis skaidro: "Mobilā karte veidota ar mērķi, lai atvieglotu tūristu ikdienu – ceļotājs var ērti iegūt visu nepieciešamo informāciju savā tālrunī, neuztraucoties par to, ja nav iegādāta drukāta karte vai bukleti. Tā dēvēto gudro tālruņu jeb viedtālruņu lietotāju skaits Latvijā aug un vienlaikus pieaug arī cilvēku vēlme pēc interesanta un noderīga satura. Šī iemesla dēļ radījām mūsdienīgu tūrisma informācijas platformu, ko mums būs ērti papildināt laika gaitā."

Mobilajā lapā iekļautie maršruti ir sastādīti ar asociācijas Lauku ceļotājs līdzdalību, lai veicinātu iedzīvotāju interesi par Latvijas apceļošanu un izzināšanu. Lauku ceļotājs kopā ar Statoil jau otro gadu aicina Latvijas iedzīvotājus piedalīties akcijā "Apceļo Latviju".

Vienlaikus ar mobilās platformas radīšanu, Statoil izveidojis arī lietojumprogrammu iPhone tālruņu lietotājiem. Tajā vienuviet pieejama informācija par Statoil tīklā esošajām degvielas uzpildes stacijām, īpašiem piedāvājumiem, kā arī dažādiem auto piemērotāko eļļu produktus. Patlaban aplikācija vēl tiek pilnveidota, tāpēc ikviens tiek aicināts to testēt un ieteikt idejas tās pilnveidošanai. Aplikācija pieejama šeit: http://ej.uz/shrr.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.99130583sec.