7 aplikācijas, kas noderēs aktīvās atpūtas cienītājiem

Vasara šobrīd ir tās pilnbriedā, un šo laiku var lieliski izmantot veselīgām aktivitātēm ārpus mājas vai ofisa. Dodoties pārgājienā, šķērsojot dabas takas ar velosipēdu vai vienkārši baudot dzīvi ārpus pilsētu vides, lieliski noderēs šoreiz apskatītās aplikācijas.

EveryTrail

Šī aplikācija ir kā radīta tiem, kas meklē arvien jaunas aktīvās atpūtas iespējas. EveryTrail uzrāda dažāda veida pārgājienu takas tuvākajā apkārtnē, kā arī ļauj lietotājiem dalīties pieredzē un padomos par piedzīvoto. Aplikācija piedāvā informāciju par vairāk nekā 400 000 aktīvā tūrisma maršrutu visā pasaulē, to skaitā citu lietotāju atsauksmes, audio un video materiālus, kā arī kalpo par asistentu pārgājiena laikā, neļaujot novirzīties no maršruta vai apmaldīties.

Pieejama: Android, iPhone, iPod Touch un iPad platformām. Bezmaksas.

U.S. Army Survival Guide

Piedzīvojumiem neskartos apvidos lieliski noderēs ar informāciju pārbagātā aplikācija Army Survival. Piedāvāti paņēmieni, kā atrast pārtiku un dzeramo ūdeni, kā uzsliet mītni, informācija, kā atpazīt augu un dzīvnieku sugas. Aplikācijā apvienotas 1400 militārā izdzīvošanas apmācības kursa lappuses.

Pieejama: Android (bezmaksas), iPhone, iPod Touch un iPad platformām (1,99 ASV dolāri).

MapMyHike

MapMyHike ir lielisks rīks dažādu pārgājienu un sporta aktivitāšu uzskaitei. Tas izmanto GPS, lai noteikti jūsu atrašanās vietu, pēc tam interaktīvā kartē atzīmējot jūsu maršrutu, mērot distanci, tempu, ātrumu, sirds ritmu, sadedzinātās kalorijas un augstumu. Šī aplikācija noderēs tiem, kam svarīgi uzturēt spīdošu fizisko formu.

Pieejama: Blackberry, Android, iPhone, iPod Touch un iPad platformām. Bezmaksas.

ProCamera

Labs risinājums tiem, kas grib iegūt maksimāli kvalitatīvas fotogrāfijas, izmantojot savu iPhone. ProCamera ir līdzīga lielu popularitāti guvušajai aplikācijai Instagram, taču ar profesionālākām iezīmēm. Uzņemot fotogrāfijas, šī lietotājam draudzīgā aplikācija ļauj iestatīt fokusu, ekspozīciju un baltā balansa punktus. Pēcāk attēlus iespējams rediģēt, mainot kontrastu, spilgtumu, piesātinājumu, kā arī tos apgriezt, filtrēt un pagriezt. ProCamera piedāvā arī uzlabotas video uzņemšanas un apstrādes iespējas.

Pieejama: iPhone, iPod Touch un iPad. 2,99 ASV dolāri.

GotoAID

Nekad nevar paredzēt, kas jūs sagaida pārgājiena laikā. Šķērsojot arī šķietami vienkārša reljefa apvidu, var viegli sastiept potītes vai gūt saules apdegumus. GotoAID var noderēt kā informatīvs palīgs šo un citu incidentu gadījumā. Aplikācijai piedāvā trīs atsevišķas sadaļas – palīdzības sniegšana cilvēkiem, suņiem un kaķiem. Apvienots plašs tematiskais materiāls, tai skaitā informācija par elpošanas problēmām, indīgām vielām, pārkaršanu, atdzišanu, griezumiem, ievainojumiem, kodumiem, dzēlieniem, apdegumiem, lūzumiem, sastiepumiem un citām, veselību vai dzīvību apdraudošām situācijām.

Pieejama: iPhone, iPod Touch un iPad. 4,99 ASV dolāri.

Leafsnap

Aplikācija Leafsnap, kuru izstrādājuši Kolumbijas Universitātes un citu zinātnisko centru pētnieki, ļauj izmantot jūsu viedtālruni kā dažādu augu atpazīšanas ierīci. Izmantojot tālruņa kameru, jums tikai jānofotografē interesējošā puķe, lapa vai cita auga detaļa, un aplikācija atradīs visatbilstošāko sugu, izmantojot apjomīgu bibliotēku. Floras pasauli var izpētīt arī, vienkārši pārlūkojot aplikācijā ietverto informāciju.

Pieejama: iPhone, iPod Touch un iPad. Bezmaksas.

Mosquito Device

Šis ir diezgan inovatīvs paņēmiens, kā atbrīvoties no odu apsēstības. Aplikācija Mosquito Device emitē augstas frekvences skaņas signālu, kas nekaitē cilvēkiem un dzīvniekiem, bet lieliski aizbaida odus. Rīka lietotājiem gan jāuzmanās, ja apkārt ir mazi bērni, jo, kā atzīst izstrādātājs, tie var sadzirdēt odu aizbaidīšanai paredzēto skaņu.

Pieejama: iPhone, iPod Touch un iPad. Bezmaksas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16514587sec.