5 viesnīcu piedāvātās aplikācijas, kuras ir vērts lejupielādēt

Nav šaubu, ka mobilo iekārtu aplikācijas lieliski noder viesnīcu klientiem – tās izmantojot, iespējams rezervēt istabu, veikt reģistrāciju un ērtā veidā pasūtīt brokastis. Taču šīs piecas aplikācijas ir kas vairāk nekā tikai rīks viesnīcnieku peļņas palielināšanai. Tajās piedāvāti audio ceļveži, ēdienu receptes un cita noderīga, kā arī interesanta informācija ikvienam.

Windsor Court Hotel, Ņūorleāna, Luiziāna (ASV)

Viesnīca "Windsor Court" Ņūorleānā ir mājvieta ekskluzīvai, 10 miljonu ASV dolāru vērtai gleznu kolekcijai. Nesen tā sākusi lejupielādei piedāvāt mobilo aplikāciju iPhone, iPad un Android iekārtām, kurā audio tūres veidā iespējams iepazīties ar iespaidīgo mākslas kolekciju.

Four Seasons Resort Hualalai Big Island, Havaju salas (ASV)

Šīs Havaju salu viesnīcas piedāvātā aplikācija ļauj lietotājam uzzināt, kā polinēzieši reiz atklājuši Havaju salas. Tajā apkopots arī bagātīgs uzziņu materiāls par havajiešu kultūru un vēsturi stundu garā audio tūrē, ko ierunājis paša "Four Seasons" kūrorta kultūras centra menedžeris.

Fairmont Beijing, Pekina (Ķīna)

"Fairmont" viesnīcu ķēdes komanda, apvienojoties ar Pekinas Kultūras mantojuma aizsardzības centru, radījusi aplikāciju, kas ļauj doties virtuālā tūrē pa pilsētas ielām un bulvāriem. To papildina arī izsmeļoši audio komentāri par Pekinas vēsturi. "Fairmont Beijing" viesiem lietošanā bezmaksas piedāvā velosipēdus, ļaujot viņiem klātienē veikt audiotūrē apskatīto maršrutu.

Club Med (visā pasaulē)

"Club Med" piedāvā virtuāli iepazīties ar noskatīto viesnīcas numuriņu vēl pirms ierašanās tajā vai arī kādā brīvākā brīdī doties "30 sekunžu atvaļinājumā". Kompānijas radītajā aplikācijā var apskatīt 360 grādu panorāmas tūres pa vairāk nekā 80 kūrortiem visā pasaulē, vienkārši kustinot jūsu iPad ierīci.

InterContinental (visā pasaulē)

Šī aplikācija ir unikāla recepšu grāmatiņa jūsu viedtālrunī vai planšetdatorā – tā piedāvā simtiem pamācību, kā paša spēkiem pagatavot "InterContinental" viesnīcās visā pasaulē pasniegtos ēdienus. Tos var meklēt pēc viesnīcas atrašanās vietas vai ēdiena nosaukuma, bet pēc tam – dalīties ar draugiem, veikt piezīmes pie receptēm un pat automātiski izveidot iepirkšanās sarakstu ar izvēlētajā ēdienā esošajām sastāvdaļām. Ļoti piemērots rīks katram gardēdim.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39124703sec.