Rīgas Fotomēnesis 2014 izsludina jūnija iRIGA tēmu

Turpinās akcija iRIGA, kuras ietvaros visa gada garumā galvaspilsētas iedzīvotāji tiek aicināti reizi mēnesī iesūtīt fotogrāfijas par dažādām tēmām, ceturtā tēma – Zaļā zona.

Fotogrāfijās fiksējiet visu to, kas norisinās vietās, kur urbānā pilsēta satiekas ar dabu – sākot ar dārziem un parkiem pilsētas centrā, beidzot ar mazdārziņiem guļamrajonos un atpūtas stūrīšiem pilsētas pludmalēs. Tēmas ietvaros labprāt sagaidītu arī fotogrāfijas no Jāņu svinēšanas dažādos galvaspilsētas nostūros, kā arī Vispārējo latviešu Dziesmu un Deju svētku pirmajām dienām Mežaparkā.

iRIGA tēmas tiks izziņotas masu medijos reizi mēnesī un akcijas rīkotāji dalībnieku iesūtītos foto gaidīs visa mēneša garumā. Bildes var uzņemt gan ar profesionālu tehniku, gan mobilo tālruni. Fotogrāfiju par piekto tēmu var pieteikt konkursam pavisam vienkārši – līdz 30. jūnijam pievienojot to šim notikumam speciāli radītajai Flickr grupai www.flickr.com/groups/iriga-5.

Fotogrāfijai ir jābūt uzņemtai 2013. gadā un attēlu jāiesūta maksimālajā rezolūcijā. Vienas tēmas ietvaros drīkst iesūtīt ne vairāk par 10 fotogrāfijām. Vairāk informācijas par iRIGA: www.fotokvartals.lv/iriga

Labākie darbi tiks iekļauti Rīgas Fotomēnesis 2014 izstādē iRIGA, kura norisināsies 2014. gada maijā Eiropas Kultūras galvaspilsētas programmas ietvaros. Aktīvāko un interesantāko darbu autorus gaida vērtīgas pārsteiguma balvas. Šomēnes Rīgas Fotomēnesis piešķīris veicināšanas balvu – FK-Latvijas fotogrāfijas gadagrāmatu – aktīvākajiem pirmo trīs konkursa kārtu iRIGA dalībniekiem, kuru darbi patīkami izceļas uz citu fona – Ērikam Biteram, Sigitai Lapiņai, Agnesei Mūrniecei, Ģirtam Raģelim, Jānim Zvēram, Aivaram Slišānam, Elīnai Tjutjunnikai, Zelmai Brezinskai un Sergejam Babikovam.

Rīgas Fotomēnesis 2014 rīko biedrība Rīgas fotomēnesis - fotogrāfs un FK redaktors Arnis Balčus, māksliniece un kuratore Inga Brūvere, mākslas zinātniece Aiga Dzalbe un diplomāts un fotogrāfs Imants Gross, sadarbībā ar nodibinājumu Rīga 2014. Tas būs pirmais vērienīgais fotogrāfijas festivāls galvaspilsētā, kas notiks 2014. gada maija mēnesī dažādās vietās Rīgas pilsētā, kura laikā norisināsies izstādes, semināri, lekcijas un citas aktivitātes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49465919sec.