Trīs viedtālruņu lietotnes, kas noderēs ceļotājiem

Viedtālruņi nenoliedzami ir kļuvuši par neatņemamiem 21. gadsimta ceļotāju rīkiem. Neskaitāmās lietotnes bieži vien ir neaizstājamas ne vien ceļojuma plānošanā un rezervāciju veikšanā, bet arī dažādās ārkārtas situācijas. Mobilās ierīces palīdz ceļotājiem nokļūt izvēlētajā galamērķī gan pārvietojoties kājām, gan atrodoties pie auto stūres. Tās var tikt lietotas galamērķu izpētei, svarīgu piezīmju veikšanai un daudzu citu uzdevumu izpildei.

Kā lēš Business Insider, 2013. gada beigās visā pasaulē tiks izmantoti ap 1,4 miljardiem viedtālruņu. 798 miljoni (57 procenti) no tiem darbosies uz Google Android operētājsistēmas bāzes, bet 294 miljoni (21 procenti) – uz Apple iOS bāzes.

Turpinājumā – trīs bezmaksas lietotnes izplatītākajām mobilo ierīču operētājsistēmām (Android un iOS), kuras noteikti noderēs ikvienam ceļotājam.

1. TripIt (Android / iOS). Lietotne "TripIt" ļauj dokumentēt ceļojuma maršrutu un rezervācijas, nodrošinot ērtu piekļuvi, ja lietotājs atrodas ceļā. "TripIt" ļauj jebkurā mirklī izmainīt maršrutus, kā arī pievienot jaunus ierakstus ceļojuma plānam. Viena no noderīgākajām funkcijām, ko piedāvā šī lietotne, ir automātiska tiešsaistē veikto rezervāciju pievienošanu ceļojuma plānam. Tā darbojas, automātiski pārsūtot rezervāciju apstiprināšanas e-pasta vēstules uz "TripIt" kontu. "TripIt" ļauj ceļojumu plānos dalīties arī ar ģimenes locekļiem un draugiem, bet, ja abonēsiet lietotnes maksas versiju "Pro", tā automātiski brīdinās jūs arī par avioreisu kavēšanos un citām atkāpēm no ceļojuma plāna.

2. Foodspotting (Android / iOS). Lieliska maltīte ir ikkatra ceļojuma būtiska sastāvdaļa, turklāt labas un vienlaikus izdevīgas ēstuves meklējumi bieži vien nevainagojas panākumiem. Lietotne "Foodspotting" piedāvā detalizētu ieskatu vietējo delikatešu pasaulē, ļaujot lietotājam izvēlēties kārotākos ēdienus un viņu vēlmēm piemērotākos restorānus un kafejnīcas. "Foodspotting" lietotāji var uzzināt arī citu lietotāju, draugu vai ekspertu atsauksmes par baudītajām maltītēm, kā arī dalīties savā pieredzē. Lietotne darbojas visā pasaulē, un tā piedāvā detalizētu informāciju par vairākiem miljoniem dažādu ēdienu.

3. TripAdvisor (Android / iOS). "TripAdvisor" lietotne ļauj daudz ērtāk piekļūt interneta ceļvedī TripAdvisor.com publiskotajām atsauksmēm par viesnīcām un restorāniem visā pasaulē. Tomēr, lietojot šo aplikāciju, tiek ieteikts ievērot piesardzību – gluži tāpat kā izmantojot TripAdvisor.com tīmekļa vietni, ir būtiski izprast popularitātes reitinga ("Popularity Rating") principu. Viens no veidiem, kā atrast maksimāli objektīvas atsauksmes par interesējošo objektu, ir censties izpētīt pašus "TripAdvisor" lietotājus – atsauksmju sniedzējus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42691708sec.