Ceļotājs no Latvijas ietaupījis vairāk kā 2000 Ls par mobilajiem zvaniem un internetu Āzijā

Mobilie sakari ārvalstīs jau sen ir kļuvuši par sāpīgu tēmu ceļotāju vidū. Cilvēku stāsti par rēķinu ar vairākām nullēm atgriežoties no ceļojuma, ir patiešām šokējoši! Taču laikā, kad viedtālruņu izmantošana kļuvusi par ikdienu, latviešu IT speciālisti izgudrojuši veidu, kas palīdz ceļotājiem samazināt telefona tarifus ārvalstīs par 99%. Pateicoties "Roamer" aplikācijai, 54 valstu iedzivotāji tagad var turpināt pilnvērtīgi lietot telefona sakarus un mobilo internetu ceļojuma laikā nedomājot par izmaksām.

Daudzās valstīs simts megabaitu izmaksas viesabonēšanā ir sākot no 150 līdz pat 1000 latiem. Pat Eiropas Savienības robežās, neraugoties uz tur esošajiem valsts viesabonēšanas ierobežojumiem, ceļotāji maksā līdz pat 30 latiem par 100 megabaitiem. Kā zinām, komfortabla ceļojuma nodrošināšanai ir nepieciešami 500 vai vairāk megabaitu, taču pārcilājot patīkamās atmiņas mēneša beigās, nākas sastapties ar ārkārtīgi šokējošu rēķinu, kurš mērāms vairākos simtos latu.

Iespējas, kā apiet augstās interneta pakalpojumu izmaksas ārpus valsts robežām ir vienkāršas un pieejamas lielākajai daļai ceļotāju. Var pieslēgties publiskajam Wi-Fi un sazvanīt mīļos pateicoties Skype. Taču ne visās valstīs ir tik plaši pieejams bezmaksas Wi-Fi, bieži vien Wi-Fi izmantošana ir ļoti ierobežota vai par papildus samaksu. Tāpat pietiek nomainīt savu SIM karti uz ārvalstu priekšapmaksas SIM karti, un būs iespējams izmantot internetu atbilstoši vietējām cenām par 5-10 latiem. Tomēr lielākās neērtības, izmantojot ārvalstu SIM karti, ir sakaru zudums no mājām ar Tavu ierasto telefona numuru.

Šīs problēmas risinājumu, pavisam nesen ir atraduši mūsu pašmāju IT speciālisti, piedāvājot ceļotājiem ROAMER aplikāciju (roamerapp.com). Aplikācija ir pieejama tikai pāris mēnešus, bet par servisa efektivitāti ir pārliecinājušies vairāk kā desmit tūkstošu lietotāju gan Latvijā, gan ārvalstīs. Turklāt Roamer ir ticis atzinīgi novērtēts no starptautiskiem tehnoloģiju blogiem kā Mashable un Engadget.

"Pamanīju Roamer, kad meklēju plānotajam ceļojumam lietderīgas aplikācijas App Store - Travel sadaļā. Sākumā neticēju solījumam par desmitkārtīgu ietaupījumu, bet izlasot vairāk informācijas un atsauksmes internetā, nolēmu pamēģināt. Man bija ārkārtīgi svarīgi saglabāt mobilos sakarus ceļojuma laikā, bet iecienītā LMT tarifi man bija par augstu – no 0.61 līdz 2.30 ls par zvana minūti, un no 4 līdz pat 7 ls par vienu megabaitu internetā. Rezultātā, izmantojot Roamer, viss bija tieši tā kā plānots. Es nopirku vietējo priekšapmaksas SIM karti un pieslēdzu tai savu Latvijas telefonu numuru, izmantojot Roamer. Galu galā 500 MB un 5 stundas sarunu man izmaksāja tikai 25 latus, ietapot gandrīz 2500 tukstošus latu pēc viesabonēšanas tarifiem", pastāstīja Jānis K., Roamer lietotājs no Latvijas.

Roamer serviss ļauj līdz pat 99% apmēram samazināt tēriņus par kvalitatīviem sakariem ārpus valsts robežām. Mobilā aplikācija sniedz iespēju pārnest savu numuru uz jebkuru ārvalstu SIM karti un turpināt to izmantot, lai pieņemtu un veiktu izejošos zvanus. Sarunas minūtes izmaksas, izmantojot Roamer, ir ievērojami zemākas par jebkura operatora piedāvātajiem viesabonēšanas tarifiem, un vidēji sastāda 5 santīmus par minūti.

Serviss ir pieejams ceļotājiem no 54 valstīm, un nodrošina sakarus ar 220 citiem ārvalstu virzieniem. Roamer App aplikāciju ir iespējams lejupielādēt AppStore, GooglePlay un mājas lapā roamerapp.com. Katrs jaunais reģistrētais lietotājs, kā dāvanu saņem 5 Euro saviem servisa izmantošanas nolūkiem. Latvijā Roamer jau ir izvirzījies vadošāko mobilo aplikāciju TOP pozīcijā ceļotāju vidū. Tuvākajā laikā darbību uzsāks sadarbības programma ar tūrisma aģentūrām, pašlaik ir uzsākta pieteikumu pieņemšana.

Travelnews aicina lietot pašmāju produktu un gudri ietaupīt uz telefona rēķiniem ceļojuma laikā!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.25429392sec.