Gjensidige Baltic nosauc Eiropas valstis, kurās klienti visbiežāk saskārušies ar veselības problēmām [1]

Turcija, Itālija, Spānija, Austrija un Norvēģija – tieši šajās valstīs Gjensidige Baltic klienti visbiežāk saskārušies ar veselības problēmām: akūtām saslimšanām vai traumām. Lielākie apdrošināšanas negadījumu izdevumi ir segti par ārstēšanos Amerikas Savienotajās Valstīs, Taizemē, Itālijā un Austrijā. Reizēm pietiek ar pirmās palīdzības sniegšanu no vietējiem ārstiem, bet ir negadījumi, kad nepieciešama īpaša transportēšana medicīnas personāla uzraudzībā.

Vasaras periodā, tas ir, no 1. maija līdz 31. jūlijam, Gjensidige Baltic saņem 25 - 35% atlīdzību pieteikumus no visiem ceļojumu apdrošināšanas gadījumiem. Tas ir proporcionāli sezonai, un nevarētu teikt, ka vasaras sezonā ceļojumu laikā negadījumi notiek biežāk, kas noteikti ir skaidrojums ar ceļošanas intensitāti.

Gunta Geldnere, AAS ''Gjensidige Baltic'' Personu atlīdzību nodaļas vadītāja: ''Pēdējo trīs gadu laikā ceļojumu apdrošināšanas negadījumu skaits mūsu klientu vidū ir būtiski samazinājies, ko vērtējam kā pozitīvu tendenci. Savukārt vidējā izmaksātā apdrošināšanas atlīdzība par vienu apdrošināšanas negadījumu ir pieaugusi, ko ietekmē gan traumu smagums, gan valsts, kurā atrodas tūrists un arī to, cik dārga šajā valstī ir medicīnas aprūpe. Pērnvasar ceļojumu apdrošināšanas ietvaros lielākā atlīdzība, ko esam izmaksājuši, ir par maza bērna ārstēšanos ASV – 16 000 USD.''

Ceļotāji vecumā no 26 - 40 gadiem ir praktiskāki, jo saprot, ka notiekot negadījumam vai kādai neparedzētai saslimšanai, būs nepieciešami lieli līdzekļi ārstēšanās izdevumu segšanai. Jaunieši ir drosmīgāki, reti domā par savu veselību, drošību un sekām. Vēlas izmēģināt visu šeit un tagad, kas dažreiz noved pie neapdomīgas rīcības. Uzlabojusies ir situācija starp ekstrēmo sporta veidu cienītājiem – pārsvarā visi ir pārbaudījuši, vai apdrošināšanas polisē ir iekļauti viņiem nepieciešamie riski un vai negadījumā tiks veikta kompensācija, segti ārstēšanās izdevumi.

Biežākās saslimšanas kūrortos ir akūti gremošanas traucējumi, uzturā lietojot neierastu pārtiku, saaukstēšanās vīrusi tādi kā angīna, vidusauss iekaisums, kā arī dažādas alerģiskas reakcijas. Aktīvās atpūtas piekritējiem biežāk ir saišu sastiepumi un ekstremitāšu lūzumi. Šo veselības problēmu gadījumā pirmo palīdzību nodrošina vietējie ārsti, bet ir arī tādi gadījumi, kad nepieciešams, lai rūpētos par steidzamu mājupceļu.

Gjensidige ir vadošā apdrošināšanas grupa Skandināvijā. Grupa ir kotēta Oslo biržā kopš 2010. gada. Jau aptuveni 200 gadus mēs esam aizrautīgi strādājuši, lai pasargātu klientu dzīvību, veselību un īpašumu pret dažāda veida riskiem. Kompānijai ir aptuveni 3100 darbinieki, kas piedāvā apdrošināšanas produktus Norvēģijā, Dānijā, Zviedrijā un Baltijas valstīs. Norvēģijā kompānijā piedāvā arī banku, pensiju un uzkrājumu pakalpojumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 es 02/20/2015 15:24 Iesaku "Apdrošināšanas aģentūra 777" vai www.brokeri777.lv kur apdrošinās un piedāvās labāko variantu tieši Jums.
Pats tur apdrošinu savu auto un dzīvokli, un esmu apmierināts ar viņu piedāvātajām cenām :))

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33362508sec.