2014.gada ceļotājiem noderīgi tehnoloģiski izgudrojumi

No gudrākiem pulksteņiem līdz uzlabotām kamerā. 2014.gads ir sagādājis daudz jaunu ceļošanai noderīgu tehnoloģiju. Daži tehnoloģiju jaunumi mūs izklaidē, citi palīdz uzturēt sakarus ar mājām.

goTenna signāla uztveršanas raidītājs

Gadās iemaldīties tādās vietās, kur tālruņa signāls ir grūti sasniedzams. Par to, lai ceļotājs vienmēr būtu sazvanāms ir parūpējies produkts goTenna. Šo tehnoloģiju lieto kopā ar viedtālruni. goTenna izmanto radio viļņus, lai atrastu uztveršanas signālus. 

GoPro Hero 4 kamera

Kalnā kāpējiem vai izpletņu lēcējiem GoPro Hero 4 sniedz vēl asāku izšķirtspēju. Ar jaunāko GoPro kameru var izmantot ne tikai kā augstas klases video kameru, bet arī uzņemt 12 megapikseļu fotoattēlus ar 30 kadriem sekundē.

Moto 360 rokas pulkstenis

Motorolla ražotais pulkstenis Moto 360 darbojas kā tradicionālais hronometrs, kas apskata īsziņas, lidojumu informāciju, un strādā kā GPS uztvērējs.

August Lock slēdzene

Šī tehnoloģija ierasto slēdzeni pārveido par tādu, ko iespējams atslēgt ar viedtālruņa palīdzību. Lai izmantotu šo gadžetu, vispirms ir jālejupielādē attiecīgā aplikācija.

Divoom Voombox ceļošanas skaļrunis

Uz bluetooth darbojošais skaļrunis ir kabatas izmēra lielumā, tāpēc ļoti ērts ceļošanai. To var lietot gan esot automašīnā, gan viesnīcas numurā, gan arī pie baseina, jo Divoom Voombox skaļrunis ir ūdensizturīgs.

June’s UV izsekošanas rokassprādze

Brīvdienas siltajās zemēs ir daudzu ceļotāju iecienīts galamērķis. Lai pieskatītu savu veselību, nākas atteikties no karstākajām tūristu izklaidēm. Ar ultravioleto staru izsekošanas rokassprādzi, kas uzrauga saules starus un ziņo, kad ir pienācis brīdis doties zem ēnas, bez problēmām varēsi izbaudīt atvaļinājumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10569406sec.