Atdzīvini pasauli ar jauno HTC ONE

HTC šodien izziņojis savu līdz šim personiskāko, skaistāko un jaudīgāko tālruni – HTC One M9. Starptautiski atzītās HTC One ģimenes jaunākais flagmanis HTC One M9 ir klasikas, mūžīgas elegances un skaistuma svinības, kas apvieno stilu un veiktspēju, ļaujot gūt maksimālo no tālruņa.

''HTC reputācijas pamatā ir mobilo sakaru nozares izaicinošās cerības,''norāda HTC priekšsēdētāja Čera Vanga (Cher Wang).''HTC One M9 to tradicionāli attaisno ar pārsteidzošu eleganci, dizainu un viedām funkcijām, kas palīdz atdzīvināt apkārtējo pasauli, vairāk saistot ar īpaši nozīmīgām lietām. Tas ir vairāk nekā tikai tālrunis – HTC One M9 papildina Tevi pašu.''

Perfekta dizaina svētki

HTC One M9 pārsteidzošā un ikoniskā dizainā apvieno labāko no HTC One M7 un HTC One M8, kas jau guvuši daudzus apbalvojumus. Juvelierizstrādājumu kvalitātes izskatā nevainojami iederas metāliskie, graciozi izliektie stūri. Tālrunis ir mazāks un vieglāk satverams. Meistarīgo pilnmetāla korpusu izceļ izmeklēts divu toņu – sudraba un rožaini zeltīta – dizains. Spilgtās ekrāna krāsas ietver tālruņa korpusa zelta malas, kas saplūst ar matēto sudraba aizmugures paneli.

HTC Sense 7: papildinājums Tev

Tālrunim ir jārada priekšstats par Tevi, jaunā HTC Sense 7 pieredze ļauj kontrolēt visu notiekošo. Inteliģenti analizējot Tavas iemīļotākās fotogrāfijas, HTC Themes smalki un intuitīvi pielāgo izskatu un izvēlētās aplikācijas, krāsu shēmas un fonus.

Tālrunis lieliski bagātina Tavu mobilo dzīvesveidu un ir vienmēr uzticams ceļabiedrs. Analizējot Tavu atrašanās vietu, Sense 7 pārveido sākumekrānu, lai tajā tiktu attēlotas nepieciešamākās aplikācijas. Vai esi mājās, darba vietā vai izklaides pasākumā, nepieciešamās funkcijas būs pieskāriena attālumā, turklāt tās varēsi maksimāli ērti pielāgot arī manuāli. Vēl inteliģentāks HTC BlinkFeed iesaka arī interešu vietas, ziņas un informāciju, izmantojot Tavas atrašanās vietas datus.

Lieliska attēlu veidošana: saglabās Tavas labākās atmiņas

Tava viedtālruņa kamerai viegli jātver lieliski, radoši un jautri mirkļi. HTC One M9 kamera veidota tā, lai katru mirkli spētu notvert pārsteidzošā kvalitātē, dodot iespēju tos skatīt atkal un atkal. Galvenajai kamerai ir 20 megapikseļu izšķirtspēja, kas ļauj akcentēt katru sīkumu, smalkāko niansi, un safīra stikla lēca, kas aizsargā no skrāpējumiem. Ar 4K izšķirtspēju kamera spēj uzņemt notiekošo tādā video kvalitātē, kas līdzinās jaunākajām filmām.

HTC One M9 ar jaudīgo, uz priekšu vērsto UltraPixel kameru spēj tvert mirkļus pat vājā apgaismojumā. Dinamiskā automātiskā ekspozīcija un pikseļi, kas spēj uztvert par 300% vairāk gaismas nekā standarta kameras, jebkurā apgaismojumā nodrošina asākus, daudz dabiskākus un proporcionālākus pašportretus.

HTC Sense 7 ar HTC EYETM Experience programmatūru ļauj viegli uzņemt radošus pašportretus. Milzums jauno rediģēšanas efektu, ieskaitot Shapes, Prismatic, Elements un Bokeh, sniedz iespēju katru attēlu papildināt savas mākslas izpratnes stilā. HTC Zoe aplikācija automātiski attēlus papildinās ar Tavai gaumei atbilstošu mūziku, ļaujot draugiem pievienot galerijā savus attēlus, kopīgi veidojot mirkļu virknējumu.

Lai arī kur būtu saglabāti Tavi fotoattēli, HTC One Gallery sniedz iespēju ātri meklēt attēlus visā fotogalerijā – gan tos, kas saglabāti tālruņa atmiņā, gan sociālajos tīklos, gan kādā no mākoņu platformām. Galerijā visi attēli ir atrodami pēc datuma, atrašanās vietas, notikuma, albuma vai, izmantojot Image Match, konkrēti pēc kāda tēla.

Uzmundrinošs audio: sadzirdi atšķirību

HTC One M9 ar HTC BoomSoundTM garantē nepārspējamu skaņu. Jau ikoniskie HTC dubultie, uz priekšu vērstie skaļruņi apvienojumā ar 5.1. kanālu telpiskā skanējuma simulāciju nodrošina neierastu, daudzdimensiju kinematogrāfisku skaņu. Pat nepievienojot austiņas vai ārējos skaļruņus, sadarbība ar Dolby AudioTM nodrošina to, ka filmas ir skatāmas ar kinoteātra cienīgu skaņu. Jebkuru melomānu pārsteigs tālruņa nevainojamā 24 bitu augstas izšķirtspējas skaņa, kas ir labāka par CD kvalitāti, neskatoties uz to, vai klausīsieties stereo skaļruņos vai austiņās. Nepārprotamo HTC One M9 skaņu gan mūzikai, gan filmām piešķir HTC unikālais HTC BoomSound un Dolby Audio stereo skaļruņu, smalki noregulētās skaņas un Qualcomm® Immersive Audio apvienojums.

Savienojot Tavu pasauli

Viedtālruņi strauji kļūst par mājas izklaides centru, un HTC Connect ļauj viegli baudīt multimediju pieredzi ne tikai tālrunī. Trīs pirkstu pārvilkšana ekrānam ļauj savienot tālruni ar ārējiem skaļruņiem vai TV bezvadu mediju tehnoloģijām. Atskaņošanas funkcija ar Qualcomm AllPlay™ ļauj vairākiem tālruņiem izmantot skaļruni, pārraidot augstākās kvalitātes audio vairākām ierīcēm dažādās telpās. Augstākai viedtālruņa savienojamībai ar TV, HTC One M9 nodrošina vienīgo ieinstalēto Peel Smart Remote. Aplikācija pat iegaumē skatīšanās paradumus, acumirklī savienojot ar iemīļotajiem šoviem un pārveidojot tālruni par TV tālvadības pulti.

Aksesuāri

HTC One M9 būs pieejams ar plašu klāstu īpašu un pielāgojamu aksesuāru, ieskaitot jaunākās paaudzes HTC Dot View, kas, pateicoties jaunām funkcijām un krāsu iespējām, piedāvās plašākas personalizēšanas iespējas. Caurspīdīga aizmugurējā daļa neslēpj no pasaules tālruņa sākotnējo izskatu. Tā pārveidojas par mini spēļu platformu, padarot interesantu pat visgarlaicīgāko. Jaunais Dot View nebūs šķērslis ne Instagram, ne Snapchat, ne Badoo u. c., jo visi jaunie paziņojumi par fotogrāfijām, ziņojumiem un citiem jaunumiem ir pamanāmi.

Pat visekstremālākajās situācijās IP68 ūdens izturīgais ietvars Active Case un Active Headset nevainojami nodrošinās tālruņa funkcijas.

Pieejamība

Jaunais viedtālrunis HTC One M9 Baltijas tirgū pie mobilo sakaru operatoriem būs pieejams 2015. gada aprīlī viena toņa – tēraudpelēkā, viena toņa – zelta un īpašā divu toņu – sudraba un rožaini zeltīta dizainā. Tālruņa aptuvenā cena būs 750.00 EUR.

Par HTC

HTC mērķis ir radīt izcilību. Kā globālais inovāciju un tehnoloģiju attīstītājs viedierīcēs, HTC kopš 1997.gada ir radījuši apbalvojumus guvušus produktus un jaunatklājumus, to skaitā jau atzītos HTC One un Desire ģimenes viedtālruņus. Izcilība ir dvēselē it visam, ko mēs darām, iedvesmojot labākos dizainus un mainot lietotāju pieredzi visā pasaulē. HTC reģistrēts Taivānas fondu biržā (Taiwan Stock Exchange) (TWSE: 2498). www.htc.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 19.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22142601sec.