Izmaini pasauli ar HTC Grip un HTC Vive

HTC, globālais līderis mobilo inovāciju un dizaina jomā, tehnoloģiju izstādē Mobile World Congress 2015 papildus savam gada lepnumam – viedtālrunim HTC One (M9), paziņoja par diviem nākotnes jaunumiem – fitnesa aproci HTC GripTM un virtuālajām brillēm HTC Vive.

Sportistiem un fitnesa entuziastiem domātā aproce HTC GripTM ir veidota sadarbībā ar sporta inventāra ražotāju Under Armour. Pateicoties iestrādātajam GPS, ar HTC GripTM ikvienam būs iespēja mērīt un ierakstīt savu sporta treniņu tempu, laiku, distanci, sirds ritmu un patērētās kalorijas, kā arī atrašanās vietu. Aproces veidotāji īpaši lepojas ar pārdomāto dizainu – ūdens izturīgais materiāls ļauj aprocei nevainojami piegult rokai, netraucējot sportiskām aktivitātēm. Izliektais, 1.8 collu displejs ļauj skatīt laiku, tempu, distanci un citus datus, pat esot kustībā. Aprocei ir 100mAh baterija, kas nodrošina 5 stundu aktīvas darbības laiku. HTC GripTM ir iespējams sinhronizēt ar Under Armour UA Record, kas sniedz iespēju padziļināti analizēt savus sasniegumus un datus, kā arī komunicēt ar līdzīgi domājošiem sporta entuziastiem. Aproce ir savienojama ar Android un iOS ierīcēm.

Ar HTC Vive virtuālajām brillēm HTC vēlas mainīt ierasto ikdienu, solot, ka HTC Vive pilnībā pārvērtīs ne tikai video spēļu pieredzi, bet arī cilvēka un moderno tehnoloģiju savstarpējo mijiedarbību. Virtuālās brilles HTC Vive veidotas, sadarbojoties ar izklaides tehnoloģiju programmatūras izstrādātājiem Valve, un jau ir guvušas atzinību no tādiem spēļu ražotājiem kā Vertigo Games, Bossa, Barry-Fireproof, Dovetail Games, Wemo Labs, Google, Steel Wool Games un Owlchemy. Jaunajām bezvadu brillēm ir augstas kvalitātes grafika, kas spēj attēlot 90 kadrus sekundē un pārsteidzoša kvalitātes precizitāte.

Par HTC

HTC mērķis ir radīt izcilību. Kā globālais inovāciju un tehnoloģiju attīstītājs viedierīcēs, HTC kopš 1997.gada ir radījuši apbalvojumus guvušus produktus un jaunatklājumus, to skaitā jau atzītos HTC One un Desire ģimenes viedtālruņus. Izcilība ir dvēselē it visam, ko mēs darām, iedvesmojot labākos dizainus un mainot lietotāju pieredzi visā pasaulē. HTC reģistrēts Taivānas fondu biržā (Taiwan Stock Exchange) (TWSE: 2498). www.htc.com.                           

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54519796sec.