Etiķetes ievērošana veicina tehnoloģiju attīstību

Samsung atklāj, kāpēc Galaxy S6 ir izliektas ekrāna malas. Dažādu tikšanos un sapulču laikā nav pieklājīgi atbildēt uz tālruņa zvaniem, sūtīt īsziņas vai atkārtoti skatīties viedtālruņa ekrānā, atklāj Samsung pētījums. Šie dati kalpojuši kā ierosme jaunai Samsung Galaxy S6 edge tālruņa funkcijai – kontaktu personalizēšanai ar krāsām uz izliektās ekrāna malas.

Vairāk nekā trīs ceturtdaļas (76%) viedtālruņu lietotāju uzskata, ka skatīšanās tālrunī sarunas vai tikšanās laikā ir rupja rīcība. Tomēr vienlaikus respondenti atklāj, ka vēlas ar sev svarīgākajiem cilvēkiem kontaktēties arvien vairāk. Septiņi no desmit viedtālruņu lietotājiem (71%) meklē ērtāku veidu, kā tuvinieki steidzamos gadījumos varētu ar viņiem sazināties.

Samsung Eiropas inovāciju vadītāja Liza Klavenna stāsta: ''Vairāk nekā trīs ceturtdaļas patērētāju uzskata, ka nepārtraukta mobilo tālruņu pārbaudīšana, sarunājoties ar draugiem un tuviniekiem, nav vēlama. Tieši tāpēc daudzi vēlas, lai saskarsmē ar citiem varētu atteikties no viedtālruņu lietošanas, tajā pašā laikā nezaudējot iespēju būt sasniedzamiem.''

''Atrodoties sabiedrībā un gaidot svarīgu zvanu, cilvēki bieži jau iepriekš atvainojas un paskaidro, ka viņiem vajadzēs pārtraukt sarunu, lai atbildētu zvanītājam. Mēs atklājām, ka daudzi šādās situācijās uz galda novieto tālruni ar ekrānu uz leju. Interesanti, gandrīz divas trešdaļas (64%) mūsu izpētīto viedtālruņu lietotāju vēlējās, lai šādā brīdī būtu iespējams atšķirt steidzamus zvanus no pārējiem,'' papildina Liza Klavenna.

Iedvesma izliektam telefona ekrānam

Pētījuma rezultāti tika izmantoti, lai attīstītu Samsung Galaxy S6 edge funkcionalitāti. Tālrunim ir izliektas ekrāna malas, kas ļauj diskrēti pārbaudīt ienākošos zvanus, kad tālrunis nolikts ar ekrānu uz leju. Galaxy S6 edge ļauj piešķirt individuālas krāsas līdz pat pieciem kontaktiem – tās zvana laikā tiek attēlotas izliektajā ekrāna malā, piemēram, ar zaļu krāsu ir atzīmēts jūsu dzīvesbiedrs, bet ar oranžu vecāki. Pieskaroties viedtālruņa sirdspukstu sensoram, kas atrodas tālruņa aizmugurē, lietotājs var automātiski atteikt ienākošo zvanu vai nosūtīt īsziņu, lai paziņotu zvanītājam, ka zvanu ir redzējis, taču nevar atbildēt

''Turklāt mēs atklājām, ka krāsu asociācijas veicina emocionālu tuvības sajūtu ar šiem pieciem izvēlētajiem cilvēkiem,'' piebilst Liza.

Samsung pētījums tika veikts Apvienotajā Karalistē, Vācijā, Francijā, ASV un Dienvidkorejā, aptaujājot 1217 respondentus. To veica Samsung produktu inovāciju komandas.

Par Samsung Eiropas Produktu inovāciju komandu

Samsung Electronics visā pasaulē – tajā skaitā Eiropā – ir septiņas Produktu inovāciju komandas, kas ir kā iekšējie inkubatori, kuros tiek attīstītas inovāciju. Eiropas komanda strādā Londonā un pēta šī reģiona tirgus tendences, kultūras un patērētāju uzvedības attīstību.

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics inovatīvās idejas maina priekšstatus par televizoru, viedtālruņu, valkājamo ierīču, planšetdatoru, kameru, digitālo mājsaimniecības ierīču, printeru, medicīnas aprīkojuma un tīklu sistēmu tehnoloģijām, tā iedvesmojot cilvēkus un veidojot nākotni. Uzņēmums arī nosaka tendences Internet of Things jeb lietu interneta jomā, īpaši Digital Health jeb digitālās veselības un Smart Home jeb viedās mājas segmentos.

Kopš dibināšanas 1999. gadā Samsung Electronics Baltics ir kļuvis par vienu no vadošajiem patērētāju elektronikas uzņēmumiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Baltijas pārstāvniecībā strādā 150 cilvēki, un 2013. gadā pārdošanas apjoms Baltijas valstīs sasniedzis 386,2 miljonus ASV dolāru (290 miljonus eiro).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.2156899sec.