Radīta Gear 360 kamera telpisku attēlu un video uzņemšanai

Samsung Electronics prezentējis Samsung Gear 360 – 360 grādu kameru, kas ļauj viegli iemūžināt, aplūkot un koplietot telpiskus video un fotoattēlus. Gear 360 ir piemērota lietošanai ceļojumos, svinībās un citos ikdienas notikumos. Jaunā kamera ietver visas Samsung Galaxy iekārtu priekšrocības, lai lietotāji varētu radīt savu virtuālās realitātes saturu, ko pēc tam baudīt ar Gear VR ierīci.

"Samsung turpina paplašināt mobilo ierīču iespēju robežas, lai piedāvātu jaunas, unikālas iespējas arī ārpus viedtālruņa funkcionalitātes," stāsta Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs. "Minot uz papēžiem pagājušajā gadā prezentētajai Gear VR ierīcei, jaunā Gear 360 kamera nodrošinās vēl plašāku aizraujoša telpiskā satura klāstu, ļaujot pašrocīgi iemūžināt un koplietot savas dzīves spilgtākos mirkļus."

Kompakts dizains un augsta veiktspēja

Samsung Gear 360 ir aprīkots ar diviem platleņķa (fisheye) objektīviem ar 15 megapikseļu attēlveidošanas sensoriem, kas ļauj 360 grādu diapazonā uzņemt augstas izšķirtspējas (3840x1920 punkti) video, kā arī 30 megapikseļu fotoattēlus. Lietotāji var uzņemt arī 180 grādu platleņķa video vai fotogrāfijas, izmantojot tikai vienu no kameras objektīviem. Gear 360 kameras objektīviem piemīt teicama gaismspēja (Bright Lens F2.0), līdz ar to ir iespējams iegūt augstas izšķirtspējas attēlus pat vāja apgaismojuma apstākļos.

Gear 360 ierīcei ir viegls, kompakts, sfēriskas formas korpuss, tāpēc tā ir ērti pārnēsājama, un ar to var viegli uzņemt attēlus gan telpās, gan ārpus tām. Ierīces komplektā ir iekļauts parocīgs statīvs, turklāt kamera ir savietojama arī ar citiem tirgū pieejamajiem foto un video ierīču aksesuāriem.

Galaxy ekosistēma

Samsung turpina paplašināt savstarpēji savienojamu ierīču klāstu, kas palīdz sazināties, koplietot saturu un veiksmīgāk organizēt savu ikdienas dzīvi. Piemēram, sinhronizējot Gear 360 kameru ar Samsung viedtālruni, iespējams reālajā laikā priekšskatīt satura ierakstu. Gear 360 kamera automātiski piedāvās uzfilmēto materiālu apskatīt un saglabāt viedtālrunī, vai arī uzreiz augšupielādēt un koplietot sociālajos tīklos, piemēram, Facebook, YouTube un Google Street View vietnēs. Visreālistiskākajai telpiskā satura baudīšanai lietotāji savu uzņemto materiālu var skatīt Gear VR ierīcē. Visas šīs funkcijas būs pieejamas caur speciālu mobilo lietotni, kas būs lejupielādējama Galaxy Apps, Google Play vietnēs, savukārt plašākām rediģēšanas iespējām būs pieejama atsevišķa datorprogramma.

Samsung Gear 360 kamera ir savietojama ar noteiktu Samsung viedtālruņu klāstu, tai skaitā ar jaunajiem Galaxy S7 un Galaxy S7 edge, kā arī ar Galaxy S6 sērijas viedtālruņiem un Note 5.

Tirdzniecībā Gear 360 kamera nonāks 2016. gada otrajā ceturksnī.

Papildu informācija šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41646004sec.