Esi stilīgs velobraucējs! Šovasar modē – droša un draudzīga braukšana!

Lai pilnībā izbaudītu braucienu ar velosipēdu – gan tev, gan tavam velosipēdam ir jābūt labā formā. Uzzini, kā sagatavoties velosipēdu ekskursijām vasarā, vienlaikus esot stilīgam velobraucējam. Dodies piedzīvojumos, pieņem t/p "Alfa" izaicinājumu – apzināt 12 kontrolpunktus Rīgā – un laimē Galactico vai veikala Gandrs sarūpētās dāvanu kartes. Plašāka informācija pieejama velovietas.lv.  

"Braukšana ar velosipēdu ne tikai dāvā možu garu un labu veselību, bet, protams, palīdz arī labi izskatīties. Ja tev ir pilsētas velosipēds, tad vari to izdaiļot ar kādu košu aksesuāru dzīvespriekam, saģērbties vasaras sajūtās un doties jaunu ceļu un maršrutu atklāšanā. Velobraukšana ir gudrs veids kā izzināt pilsētu – tu pats vari izvēlēties, pa kādiem ceļiem sasniegt izvēlēto galamērķi. Lai arī maršruti ne vienmēr ir viegli izbraucami, tomēr gandarījuma sajūta par pievārēto ceļa posmu ir neizmērojami uzlādējoša," atzīst t/p "Alfa" vadītāja Liene Apine.

Ja esi nolēmis vasaras sezonu pavadīt veselīgi un aktīvi, izvēloties tieši velosipēdu kā savu "draugu" šim mērķim, pievērs uzmanību noteiktām detaļām. Stilīgs velobraucējs rūpējas par savu velosipēdu un vienmēr būs nodrošinājies pret iespējamajiem šķēršļiem, neraugoties uz gadalaika specifikācijām vai mērojamā ceļa garumu.

Parūpējies par sava velosipēda "veselību"! Ir svarīgi gādāt par savu velosipēdu gluži tāpat kā mēs to darām par savu veselību – vismaz vienreiz gadā veic pilnu tehnisko apkopi, kas ietver velosipēda komponenšu pārbaudi, izjaukšanu un salikšanu, mazgāšanu, eļļošanu, bojāto detaļu nomaiņu un regulēšanu. Rūpējoties par sava velosipēda "veselību" regulāri, jutīsies uz ceļa droši, kā arī ietaupīsi naudu darbnīcā.

Ievēro ceļa kultūru! Brauc ar velosipēdu, esot draudzīgs pret citiem satiksmes dalībniekiem. Ir jārūpējas par savu un citu satiksmes dalībnieku drošību, izvēloties piemērotus velo aksesuārus – velo lukturus, atstarotājus, zvaniņu, labas redzamības velo apģērbu, un, protams, velo ķiveri drošai braukšanai. Brīdini laicīgi par manevriem uz ceļa – rēķinies ar to, ka neesi viens uz ceļa. Apzinies, ka slapjā laikā zem peļķēm var būt dziļa bedre. Velo bremzes mitrā laikā fiksējas palēnināti, tādēļ esi prātīgs, modrs un samazini ātrumu jau laicīgi šādos laikapstākļos.

Esi gudrs – plāno ekipējumu izvēlētajam galamērķim! Ja plānojat doties garākos izbraucienos, tad, rēķinoties ar mainīgiem laikapstākļiem, noteikti noderēs ūdensdrošas velo somas un mugursomas, kas pasargās līdzi paņemtās lietas no negaidītām ūdensgāzēm. Aktīvo preču veikalu klāstā atradīsi, piemēram, pasaulē šobrīd tik ļoti slavenās un kvalitatīvās Ortlieb ūdensdrošās somas un maisus.

Galvenais – laba kompānija! Ir daudz lielisku maršrutu, kurus var izmantot vienas dienas laika pavadīšanai vai ilgākam braucienam ar draugiem vai ģimeni. Bērni vienmēr ir bijuši lieli delveri un aktīvisti, tādēļ ļaujiet viņiem savu atraktivitāti izpaust jau kopš mazotnes, dodoties kopā ar jums velo braucienos – tas būs jautri, tikai svarīgi parūpēties par mazo velobraucēju drošību, izvēloties piemērotus velo sēdeklīšus un velo ķiveres.

"Velosipēds ir lielisks "draugs", lai izbaudītu vasaru pilnā tās krāšņumā – brauktu uz tirgu pēc zemenēm vai citām sezonālajām veltēm, apciemotu draugus, ar kuriem kopīgi dotos izbraucienā pa pilsētu, mežu vai uz tuvāko ezeru," teic aktīvā dzīvesveida un tūrisma preču tirdzniecības veikala "Gandrs" mārketinga vadītāja Laura Šembele.

Atpūtini savu prātu un ķermeni no ikdienas pienākumiem un ierastās vides. Ieplāno velobraucienu un piedalies t/p "Alfa" velo izaicinājumā līdz 31. augustam, kurā tiek dota karte ar 12 kontrolpunktu koordinātēm, kā arī 12 attēli. Spēles uzdevums ir apmeklēt kartē atzīmētos punktus, katrā no punktiem atpazīt attēlu dabā un pievienot klāt atbilstošu ciparu klāt kādam no 12 pieejamajiem attēliem.

Ierēķini laiku, lai piefiksētu skaistākos fotomirkļus – to būs daudz! Dalies ar šīm fotogrāfijām. Izmanto iespēju iedvesmot ne vien citus velobraucējus, bet arī iepriecināt sevi, laimējot Galactico vai veikala Gandrs dāvanu karti. Plašāka informācija pieejama interneta vietnē velovietas.lv sadaļā "Izaicinājums".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22255707sec.