Arvien biežāk jaunlaulātie medusmēnesī izvēlas doties «roadtripā»

Jāatzīst - pasaule arvien vairāk mainās un arvien retāk cilvēki uz citiem skatās ar neizpratni. Gribi ceļojumā braukt pa Krievijas taigām? Nu, brauc! Gribi apmeklēt Irānu, Ziemeļkoreju vai Grenlandi? Droši brauc - Eifeļa tornis taču jau ir redzēts un nekur nepazudīs! Un, kā izrādās, līdzīgi ir arī ar medusmēneša svinēšanu - arvien biežāk komforta vietā jaunlaulātie izvēlas piedzīvojumus, pat ekstrēmus piedzīvojumus!

Viens no šādiem piedzīvojumiem ir jaunlaulātā pāra kopīga došanās "roadtripā" jeb tālākā braucienā ar mašīnu/busiņu/treileri. "Roadtripu" laikā pāri nereti guļ teltīs, treilerī vai zem klajām debesīm - un būtībā izbauda laiku, ko citi dēvē par "otrajiem tīņa gadiem".

Protams, ir cilvēki, kas vēlas komfortu vienmēr un visur - un šādiem cilvēkiem "roadtripi" neliksies saistoši, taču tajā pašā laikā ir arī otri, kas vienmēr vēlējušies ko šādu īstenot un tieši noslēgtās laulības ir pamudinājums šo sapni īstenot. 

Īpaši populāri šādi pavadīt medusmēnesi ir tieši Amerikas Savienotajās Valstīs, kur braukšana pāri plašajai teritorijai, ir populāra arī tāpat. Instagrama lietotāji tiek aicināti piesekot mirkļabirkai #vanlife jeb "dzīvei busiņā".

Kā pauž šādus medusmēnešus pavadījušie, galvenais ir pārāk nesaplānot visu - jo ja vakarā attopies, ka vēl jānobrauc pārsimts kilometru, abi cilvēki kļūs pārlieku stresaini un automašīnā būs spriedze. Savukārt, ja vari apstāties un palikt jebkur, patiešām vari izbaudīt laiku kopā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.06833982sec.