Iepazīsties ar izstādes «Baltic Beauty 2018» TOP jaunumiem

Jauni zīmoli, inovatīvi produkti un procedūras, skaistumkopšanas līdzekļu pirmizrādes – tas viss no 2018. gada 2. līdz 4. novembrim būs aplūkojams un izmēģināms izstādē "Baltic Beauty 2018". No plašā jaunumu klāsta izvēlējāmies TOP 7, ko noteikti ir vērts iepazīt. Bet kāds būs tavs TOPs? To noskaidro jau nākamnedēļ Ķīpsalā!

Tieši Baltijas sievietēm radīta kosmētika

"Bercolor" ir Latvijā radīts, bet Francijā ražots dekoratīvās kosmētikas zīmols tieši Baltijas sievietēm. Zīmola idejas autore ir stiliste Una Bernatoviča, kuras mērķis bija radīt luksus kosmētiku, kas piemērota lietošanai gan ikdienā, gan uz skatuves. Vairāku gadu garumā tika veikti testi par Baltijas reģiona sieviešu ādas krāsas īpatnībām un rūpīgi analizēti, un produkti tika veidoti, balstoties uz šiem rezultātiem. Šajā procesā iesaistījās vadošie Latvijas vizāžisti, kuru pieredze palīdzēja izveidot dažādas dekoratīvās kosmētikas tekstūras un krāsas. Katrs produkts ir roku darbs, tā individuālais ražošanas process garantē mazus ražošanas apjomus un iespēju ikvienai "Bercolor" lietotājai sajusties īpašai.

Trenažieris stājas korekcijai un cīņai ar lieko svaru

Izstādē "Baltic Beauty 2018" Baltijas pirmizrādi piedzīvos unikāla, patentēta tehnoloģija – trenažieris "LPG HUBER 360", kas ļauj kompleksi risināt dažādas problēmas un sasniegt izcilus rezultātus stājas korekcijā, mugurkaula saslimšanu rehabilitācijā, kustību koordinācijas uzlabošanā, muskuļu spēka un izturības uzlabošanā. "LPG HUBER 360" palīdz cīnīties arī ar lieko svaru un modelēt ķermeņa kontūras. Apmeklē "Vario Health Equipment" ekspozīciju izstādē un izmēģini jauno trenažieri arī tu!

Dzirkstošās nagu lakas īstiem ballīšu zvēriem

"Ir pienākusi gada lielākā ballīte! Laiks kļūt skaļiem, jautriem un trakiem – īstiem ballīšu zvēriem. Šajā maģiskajā naktī mums ir atļauts no sirds iztrakoties!" norāda Latvijas kosmētikas ražotājs "Kinetics", kas izstādē prezentēs savu jauno ziemas nagu lakas kolekciju "Sparkling". "Kinetics" SolarGel nagu lakas sniedz noturību līdz pat 10 dienām, kā arī tikpat izcilu spīdumu kā želejlakām. Turklāt jaunās paaudzes 3D otiņa uzklāšanu padara neticami vieglu.

Latvijā ražotas attīrošās putas

Veselīgas un starojošas sejas ādas noslēpums ir pareiza kopšana un attīrīšana. "Baltic Beauty 2018" apmeklētāji varēs iepazīt pavisam jaunas, Latvijā ražotas „DALASHES" attīrošās putas acīm un sejai ar liepas vai zaļās tējas smaržu, kas ir ideāli piemērotas kosmētikas noņemšanai pat īpaši jutīgai ādai. Putām ir pārdomāts sastāvs, kas maigi un saudzīgi attīra gan sejas ādu un acu zonu, gan parūpējas par dabiskajām un pat pieaudzētajām skropstām. Gaisīgā putu struktūra saudzīgi attīra ādu un to nesausina.

Saldumu iedvesmota kosmētika

Kosmētikas zīmols "NYX Professional Makeup" sadarbībā ar ilustratori Natašu Lillipori (Natasha Lillipore) ir radījis unikālu 2018. gada Ziemassvētku meikapa kolekciju "Sugar Trip", kuras galvenā iedvesma ir saldumi. Kolekcijā ir acu ēnu paletes, lūpu krāsas, Adventes kalendāri un vēl citi koši dāvanu komplekti, kas patiks ikvienam saldumu cienītājam. Kā jau ierasts, arī šajā "NYX Professional Makeup" Ziemassvētku kampaņā piedalās un košajā "Sugar Trip" krāsu pasaulē iejūtas kosmētikas blogeri no visas pasaules. Starp citu, jaunās kolekcijas produktiem tikai izstādē – 10 % atlaide!

Glābiņš ļoti sausai ādai!

Gandrīz ikviens no mums ir saskāries ar sausu ādu, it īpaši ziemas periodā. Bet ādas sausums var variēt no viegla līdz ļoti izteiktam sausumam. "Ankor Baltic" izstādē prezentēs jaunumu – Izraēlā  ražotu "Herbs Of Kedem" krēmu "Yablit" psoriāzes un atopiskā dermatīta ārstēšanai. Krēma sastāvā ir 100 % dabīgas organiskās sastāvdaļas, kas iedarbina ādas pašatjaunošanās mehānismu, un tam piemīt pretiekaisuma īpašības. Ar šo efektīvo krēmu var novērst arī vīrusainas kārpas, dzimumzīmes un papilomas. Produkts ir guvis dermatologu atzinību.

Olīveļļas spēks

Arī ASV skaistumkopšanas nozares milzis "Farouk Systems" ir nācis klajā ar jaunu matu un ķermeņa kopšanas produktu līniju "CHI Olive Organics", kurā ir šampūns, kondicionieris, eļļa matiem un ķermenim, matu maska un veidošanas želeja. Kosmētikas sastāvā ir augstākā labuma, aukstā spieduma olīveļļa, ārstniecības augi un zālītes, piemēram, kumelītes, ārstnieciskās tauksaknes, gurķa ekstrakts, zaļā tēja. "CHI Olive Organics" līnija palīdz atjaunot un uzturēt nepieciešamo mitruma līmeni matos un ādā.

Baltijas vērienīgākie skaistuma industrijas svētki

Jau no 2. līdz 4. novembrim Ķīpsalā notiks skaistumkopšanas izstāde "Baltic Beauty 2018", kur hallēs – "Matu skaistuma pasaule" un "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" – dažādus plaša patēriņa un profesionālos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus prezentēs vairāk nekā 340 dalībnieki no 20 pasaules valstīm! Gan uzņēmumu ekspozīcijās, gan konkursu un meistarklašu laukumos varēs ne vien vērot meistaru paraugdemonstrējumus, bet arī konsultēties un smelties zināšanas.

Šogad "Baltic Beauty" norisinās rekordliels konferenču skaits – sešas plaša mēroga konferences sadaļā "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" un sešas vērtīgas konferences sadaļā "Matu skaistuma pasaule". Turklāt konferencēs ar pieredzi dalīsies vismaz 13 valstu lektori.

Vairāk: www.bt1.lv/bb

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un "Skaistums matu kosmētika" sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas Spa & Wellness federāciju un Latvijas Ārstu biedrību, Baltijas Imidža speciālistu asociāciju, Starptautisko Skropstu un uzacu profesionālo meistaru asociāciju, SIA "Pigmalions", "Aroma Life Institute".

Izstādes darbalaiks:

2.–3. novembris 11.00–20.00    

4. novembris 11.00–19.00

Biļetes var iegādāties arī internetā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.01892781sec.