Iepazīsti 4 neparastus fitnesa veidus dažādās pasaules valstīs

Vai esat noguris no skrejceliņa trenažiera un vēlaties ieviest ko jaunu savos treniņos? Uzņēmums Booking.com, kurš ceļotājiem piedāvā plašāko lielisku naktsmītņu klāstu visā pasaulē, ir apkopojis alternatīvus treniņus visā pasaulē, lai palīdzētu jums ieviest ko jaunu savā fitnesa rutīnā, saglabāt veselību un varbūt pat apgūt jaunas, neparastas prasmes ceļojot. Vairāk nekā trešdaļa ceļotāju (36 %) no visas pasaules rezervē sev ceļojumu, lai atjaunotu spēkus. Iepazīstiet arī jūs šīs neparastās fitnesa un labsajūtas metodes!

Nāru fitness – Mičigana ezers, ASV

Uzvelciet nāras asti un ienirstiet šajā alternatīvajā treniņā uzņēmuma "Mermaid Fitness" peldbaseinā, kas atrodas Mičigana ezerā. Kļūstiet par nāru un uzlabojiet savu jaudu, spēku, skaistumu un grāciju. Uzņēmums "Mermaid Fitness" apvieno pasakai līdzīgu izklaidi ar jogu un pilatēm, sniedzot dalībniekiem viņu sapņu treniņu.

Smieklu terapija – Mumbaja, Indija

Šo neparasto labsajūtas treniņu, kas reiz tika apsmiets, deviņdesmito gadu vidū ieviesa doktors Madans Kataria (Madan Kataria). Šī terapija tagad ir piesaistījusi tūkstošiem interesentu, tostarp Eiropā un ASV. Piedalieties rītausmas smieklu jogas nodarbībā Mumbajā un atbrīvojieties no savām raizēm ar smieklu palīdzību. Šī neparastā metode ir balstīta teorijā, ka smiekli sniedz gan garīgus, gan medicīniskus ieguvumus. Viens no daudzajiem smieklu jogas klubiem Mumbajā ir "Chowpatty Beach Laughter Club", kura dalībnieki satiekas katru rītu plkst. 7:00 Dienvidmumbajas pludmales Chowpatty austrumu galā.

Suņu joga – Oklenda, Jaunzēlande

Aizmirstiet par standarta jogu. Ko teiksiet par jogu ar suni? Oklendiešu sirdī vienmēr ir bijusi īpaša vieta suņiem, sākot no suņu tirgiem, suņiem gatavotu suši un suņu modes šoviem, tādēļ nav brīnums, ka suņu joga ir cēlusies šeit. Joga kopā ar savu iemīļoto suni ne tikai nomierinās jūsu prātu, ķermeni un dvēseli, bet arī jūsu četrkājaino draugu. Suņu joga ir burvīgs jogas novirziens, kurā jūs un jūsu suns izpildāt tradicionālās hata jogas pozas. Izmantojiet savu suni kā papildu svaru un gūstiet pēc iespējas vairāk no šī laika divatā.

Rīta reivi – Parīze, Francija

Mainiet savu ierasto treniņu rutīnu ar rīta reivu Parīzē. Šis treniņš ir izveidots, lai ietvertu visu vēlas nakts ballītes jautrību kopā ar visiem treniņu sniegtajiem veselības ieguvumiem, galvenokārt koncentrējoties uz radošumu un labsajūtu. Malkojiet kokosriekstu ūdeni kokteiļu vietā un sāciet rītu, dejojot pie savām mīļākajām dziesmām. Pateicoties superēdienu smūtiju bāram, pamošanās masāžas stacijai un motivējošai dejotāju komandai, jūs gūsiet tik daudz prieka kā vēl nekad pirms plkst. 9:00 no rīta. Padariet savu treniņu par pasākumu, kā dēļ ir vērts piecelties, un pavadiet atlikušo dienu piepildīts ar pozitīvu enerģiju pirms visu Parīzes apskates objektu apmeklēšanas.

Metodoloģija: uzņēmuma Booking.com pasūtīts pētījums, ko neatkarīgi veica, aptaujājot pieaugušos, kuri ir devušies ceļojumā pēdējo 12 mēnešu laikā / plāno ceļot nākamo 12 mēnešu laikā. Kopā tika aptaujāti 56 727 respondenti (2000+ no Argentīnas, Austrālijas, Brazīlijas, Kanādas, Čīles, Ķīnas, Kolumbijas, Vācijas, Spānijas, Francijas, Honkongas, Indonēzijas, Indijas, Itālijas, Japānas, Dienvidkorejas, Meksikas, Malaizijas, Nīderlandes, Portugāles, Krievijas, Singapūras, Taizemes, Taivānas, Apvienotās Karalistes un ASV, kā arī 1000+ no katras no šīm valstīm: Dānijas, Horvātijas, Zviedrijas un Jaunzēlandes). Respondenti izpildīja aptauju tiešsaistē.

Par uzņēmumu Booking.com

Uzņēmums Booking.com B.V. ir dibināts 1996. gadā Amsterdamā. Tas no neliela nīderlandiešu jaunuzņēmuma ir izaudzis par vienu no lielākajiem e-komercijas uzņēmumiem pasaulē. Uzņēmums Booking.com ir daļa no uzņēmumu grupas Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG), un tajā pašlaik ir nodarbināti vairāk nekā 17 000 darbinieki 198 birojos 70 valstīs visā pasaulē.

Uzņēmuma Booking.com misija ir iedvesmot cilvēkus iepazīt pasauli, un tas attīsta digitālās tehnoloģijas, kas atvieglo ceļošanu. Uzņēmums Booking.com savieno ceļotājus ar pasaulē lielāko lielisku naktsmītņu izvēli, sākot no dzīvokļiem, privātām brīvdienu mājām un ģimeņu pārvaldītām pansijām un beidzot ar grezniem pieczvaigžņu kūrortiem, mājiņām kokos un iglām. Uzņēmuma Booking.com vietne un mobilās lietotnes ir pieejamas vairāk nekā 40 valodās, un šajās platformās tiek piedāvātas 29 030 795 reģistrētas nakšņošanas iespējas, kas atrodas 145 941 galamērķos 228 valstīs un teritorijās visā pasaulē.

Katru dienu uzņēmuma platformā tiek rezervēti vairāk nekā 1,5 miljoni istabnakšu. Neatkarīgi no tā, vai tiek ceļots darba vai atpūtas vajadzībām, lietotāji var ātri, ērti un tūlītēji rezervēt lieliskas naktsmītnes, izmantojot vietni Booking.com, turklāt netiek iekasēta rezervēšanas maksa un tiek nodrošināta cenu pielīdzināšana. Klienti var jebkurā nedēļas dienā un jebkurā laikā sazināties ar uzņēmuma Booking.com Klientu apkalpošanas centru, lai iegūtu palīdzību un vairāk nekā 40 valodās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26481795sec.