Vairākās Latvijas pilsētās norisināsies «Nakts peldējums»

Jau piekto gadu pēc kārtas notiks Latvijā vērienīgākais aktīvā dzīves veida pasākums peldbaseinā – Nakts peldējums, kas īpašā atmosfērā risināsies Eiropas Sporta nedēļā, 2019. gada 28. septembrī no pulksten 20.00 Rīgā (Ķīpsalas peldbaseinā), Liepājā, Ventspilī un pirmo reizi Valmierā. Reģistrējies dalībai naktspeldejums.lv!

Nakts peldējumā aicināts piedalīties ikviens, kurš apguvis peldēšanas pamatprasmes, lai vienotā peldējumā pārliecinātos, cik interesanta, aizraujoša un patīkama var būt peldēšana – gan kā veselīga dzīves veida aktivitāte, gan kā izklaide bērniem un pieaugušajiem.

Kā informē Latvijas Peldēšanas federācijas prezidents Aivars Platonovs, Nakts peldējums būs pārsteigumiem pilns. "Arī šogad centīsimies pārsteigt Nakts peldējuma apmeklētājus ar jaunām aktivitātēm un vēl pozitīvāku atmosfēru. Rīgā risināsies aizraujošas skolēnu cīņas par medaļām, bet Liepājā, Ventspilī un Valmierā apmeklētāji varēs izbaudīt peldi dzirkstošas mūzikas un gaismas šovu pavadībā," teic Latvijas Peldēšanas federācijas prezidents.

Pasākuma ietvaros notiks Latvijas skolu čempionāta peldēšanā finālsacensības. Sacensību finālam Ķīpsalas peldbaseinā katrā vecuma grupā kvalificējas divas labākās Rīgas un divas labākās Pierīgas komandas, kā arī pa vienai labākajai komandai no katra reģiona.

Pirmo reizi Nakts peldējums notiks Valmierā, kur līdz ar Eiropas Sporta nedēļa tiks svinēta Vidzemes peldbaseina gada jubileja. "Gribam vērst cilvēku uzmanību uz to, ka peldēšana ir viena no izdzīvošanas pamatprasmēm, kas būtu jāapgūst ikvienam," uzsver Vidzemes Olimpiskā centra peldbaseina vadītāja Inga Amerika. "Atzīmējot jubileju, valmieriešus un pilsētas viesus iepriecināsim ar lielisku šovu, kurā piedalīsies neona žonglieri, mazajos peldbaseinos ar bērniem darbosies animators, kā arī ūdenī varēs skatīties kino."

Uz Nakts peldējumu aicina #BeActive un Nakts peldējuma vēstnese, kaitbordiste Aija Ambrasa, kura ar peldēšanu nodarbojusies 10 gadus. "Es nekad neesmu bijusi talantīgākā peldētāja, taču, trenējoties iemācījos, ka ar neatlaidīgu darbu, disciplīnu un uzcītību rezultātus var nemitīgi uzlabot.  Peldēšana veidojusi arī manu izturības bāzi, kas man palīdz gan kaitbordā, gan arī ikdienas dzīvē," atklāj vēstnese. "Esi aktīvs, nāc un pievienojies man un daudziem citiem Nakts peldējumā Ķīpsalas peldbaseinā īpašā atmosfērā!"

Pērn Nakts peldējumā piedalījās vairāk nekā 900 dalībnieki, veicot 89,9 km garu peldējumu. Rīgā risinājās Latvijas simtgadei veltīts mēģinājums gāzt Ginesa rekordu 100x100 m stafetē.

Nakts peldējumi notiks:

Rīgā – RTU Ķīpsalas peldbaseinā (Ķīpsalas iela 5, Kurzemes rajons, Rīga);

Liepājā – Liepājas Olimpiskā centra peldbaseinā (Brīvības iela 39, Liepāja);

Valmierā – Vidzemes Olimpiskā centra peldbaseinā (Rīgas iela 91, Valmiera);

Ventspilī – Ventspils peldbaseinā (Lauku iela 5, Ventspils).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.03.2024 - 20.03.2024 “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” Valmieras TIC
19.martā plkst.12.00 un 14.00 Valmieras Kultūras centrā koncertuzvedums “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” koncertu ciklā “Mūzika Tev”. | Skatīt vairāk
7 EUR
Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54110694sec.