«Tez Tour» sadarbībā ar «Cyprus Airways» uzsāk lidojumus uz Kipru

 Tūrisma operators ''Tez tour'' Latvijā sadarbībā ar Kipras nacionālo lidsabiedrību “Cyprus Airways” 17. oktobrī uzsāks tiešos čarterreisus no Rīgas uz Larnaku Kiprā. Lidojumi notiks sestdienās.

Lidojumi notiks 17., 24 un 31. oktobrī, kā arī 7., 14. un 21. novembrī.

Paredzams, ka lidmašīnas no Rīgas izlidos plkst. 14.05, bet Larnakā nosēdīsies plkst. 18.05, savukārt atpakaļceļš būs jau plkst. 9.00, bet ierašanās Rīgā – plkst. 13.05. Lidojumi tiks nodrošināti ar “Airbus A319” lidmašīnām.

Iegādājoties ceļojumu uz Kipru, cenā iekļauti lidojums ar nododamo bagāžu līdz 23 kilogramiem un astoņiem kilogramiem rokas bagāžu, grupas transfērs no lidostas uz viesnīcu un atpakaļ, kā arī dzīvošana izvēlētajā viesnīcā. Protams, neiztrūkstoši arī “Tez Tour” pārstāvja pakalpojumi uz vietas Kiprā. 

Tūroperators veic naudas atmaksu trīs dienu laikā tikai tādā gadījumā, ja reiss atcelts saistībā ar SPKC rīkojumu, proti, ja saslimstība valstī divas reizes pārsniedz ES vidējos rādītājus. Naudas atmaksa trīs dienu laikā iespējama tikai tad, ja klients/tūrisma aģentūra rezervāciju ir apmaksājuši pēc šīs informatīvās ziņas izsūtīšanas un ar jaunu pārskaitījumu.

Uz rezervācijām, kas apmaksātas ar vaučeriem vai kas ir pārceltas, šie naudas atmaksas noteikumi neattiecas un tādā gadījumā spēkā ir iepriekš publicētie noteikumi, informē “Tez Tour”.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18203306sec.