Jau vairāk nekā 200 mazo bērnu apguvuši kalna slēpošanas prasmes AXA bērnu slēpošanas skoliņā

Šoziem līdz ar sniega uzsnigšanu jau vairāk nekā 200 bērnu vecumā līdz 7 gadiem apguvuši kalna slēpošanas prasmes "AXA bērnu slēpošanas skoliņā", kas jau no decembra darbojas Reiņa trasē un gatavojas mini slaloma sacensībām "Mazais Reinis 2013".

Jāmin, ka ar katru gadu Latvijā palielinās kalnu slēpošanas popularitāte, un līdz ar to arī mazo bērnu skaits, kas jau no mazotnes apgūst kalnu slēpošanas prasmes slalomā vai snovbordā.

Aktīvās atpūtas centrā Reiņa trase pērnā gada nogalē tika atklāta slēpošanas sezona, atverot  trases gan bērniem un iesācējiem, gan jau pieredzējušiem slēpotājiem. "AXA bērnu slēpošanas skoliņa" jau mēnesi pulcē bērnus no visas Latvijas.

"AXA bērnu slēpošanas skoliņa" darbojas jau ceturto gadu un ir paredzēta bērniem no trīs līdz septiņu gadu vecumam. Apmācības instruktoru vadībā notiek atbilstoši katra bērna slēpošanas iemaņām trīs  līmeņos. Skoliņa tiek organizēta arī darba dienās pēc pieprasījuma. Lai pirmo iemaņu slēpošanā apgūšana būtu aizraujošāka, tad apmācības tiek dalītas vairākās daļās, bērniem arī iestiprinoties ar AXA gardumiem, kā arī nodarbības beigās bērni izbrauc ar kameršļūkšanas kamerām, padarot mācību procesu krietni aizraujošāku!

Sandis Jansons, AS "Rīgas Dzirnavnieks" ģenerāldirektors: "Jau ceturto gadu atbalstām "AXA bērnu slēpošanas skoliņu" Reiņa trasē un esam gandarīti, ka ar katru gadu mazo slēpotāju skaits pieaug. Tā kā apmācības notiek 3 līmeņos, uz "AXA" bērnu slēpošanas skoliņu var doties arī paši mazākie. Uzskatu, ka tā ir lieliska iespēja bērniem jau no pašas mazotnes aktīvi pavadīt laiku, izbaudot ziemas priekus brīvā dabā un apgūstot pareizu slēpošanas tehniku. Slēpošana ir aizraujoša un patīkama nodarbošanās, kas neapšaubāmi veicina bērnu izaugsmi un fizisko attīstību."

Vairāk informācijas interneta vietnē www.reinatrase.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39989996sec.