Bērni gatavojas slēpošanas sacensībām Mazais Reinis 2013

Bērni visas ziemas garumā varēs pārbaudīt spēkus AXA bērnu mini slaloma sacensībās "Mazais Reinis 2013", kam šogad paredzēti trīsi posmi – pirmais posms jau norisināsies 2. februārī, bet otrais posms notiks 17. februārī, savukārt noslēgums paredzēts 3. martā. Visas sezonas trīs posmos mazie slēpotāji mērosies prasmēm trīs vecuma grupās. Sacensības notiks "AXA" bērnu parkā, kas tapis sadarbībā ar "Rīgas Dzirnavnieks" atbalstu.

Pērn mini slaloma sacensībās "Mazais Reinis 2012" piedalījās vairāk nekā 150 bērnu. Jāpiebilst, ka mazākais sacensību dalībnieks bija tikai divus gadus vecs.

Līva Legzdiņa, "AXA bērnu slēpošanas skoliņas" vadītāja: "AXA bērnu slēpošanas skoliņa" ir jau kļuvusi par tradīciju Reiņa trasē. Jau tagad bērni aktīvi gatavojas sacensībām un apgūst prasmes kalnu slēpošanā. Priecē, ka ir vecāki, kas jau trešo gadu pēc kārtas ved savas atvases mācīties slēpot tieši uz "Reiņa trasi". Visbiežāk vecāki uzzina par AXA slēpošanas skoliņu no draugiem un paziņām, kas ir lielākais gandarījums ieguldītam darbam, ka bērni pēc skoliņas ir gan aktīvi atpūtušies, gan apguvuši slēpošanas prasmes, ieguvuši jaunus draugus un daudz pozitīvu mirkļu!"

AXA bērnu trase ir ierīkota norobežotā nogāzē ar SunKid lentes pacēlāju, SunKid karuseli, speciālām spēļu figūrām un apbraucamiem šķēršļiem, bet otrajā nogāzes pusē bērniem ir ierīkota kameršļūkšanas trase.

Vairāk informāciju iegūt par sacensībām un tām pieteikties Jūs varat zvanot vai sūtot īsziņu uz tālruni +37129272255 vai rakstot e-pastu uz administracija@reinatrase.lv.

Sacensībām var pieteikties arī sacensību dienā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.reinatrase.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.29073095sec.