Reiņa trasē notiks pirmais slaloma sacensību Mazais Reinis 2013 posms bērniem

Sestdien, 2013. gada 2. februārī, AXA bērnu slēpošanas skoliņas ietvaros norisināsies bērnu mini slaloma sacensību "Mazais Reinis 2013" pirmais posms. Tas jau ceturto gadu pēc kārtas pulcēs pirmsskolas vecuma bērnus no 3 līdz 7 gadiem. Mazie censoņi visas ziemas garumā trijos posmos varēs pārbaudīt savus spēkus mini slaloma sacensībās.

Pirmais sacensību posms jau norisināsies 2. februārī no pulksten 11:00 līdz 16:00. Mazos slēpotājus sagaidīs rotaļas, slēpošanas aktivitātes, pikošanās sacensības uz ātrumu, kameršļūkšana, kā arī bērnu priekam Reiņa trasē ciemosies  Pārsteigumu Karuseļa pasaku tēli, Jogita Pūpola un AXA talismans.

Līva Legzdiņa, AXA bērnu slēpošanas skoliņas vadītāja: "Prieks, ka jau ceturto gadu pēc kārtas varam aicināt pirmsskolas vecuma bērnus piedalīties sacensībās "Mazais Reinis 2013". Šosezon ziema mūs lutina un, cerams, pašreizējie laika apstākļi ļaus mums baudīt ziemas priekus līdz pat marta beigām. Nedēļas nogale solās būt saulaina, līdz ar to mazie slēpotāji droši varēs kāpt uz slēpēm un aktīvi izkustēties kopā ar pieredzējušiem instruktoriem.”

Sacensībām jau pieteikušies 27 dalībnieki. Visaktīvāk piesakās mazie slēpotāji no Rīgas, Siguldas un tuvākās apkārtnes. Iepriekšējos gados ir bijuši sacensību dalībnieki arī no Baldones, Iecavas, Jelgavas, Babītes un Tukuma.

Nākamie AXA bērnu slēpošanas skoliņas sacensību posmi notiks 17. februārī un 3. martā. Visos posmos mazie slēpotāji mērosies prasmēm trīs vecuma grupās.

Pērn AXA bērnu slēpošanas skoliņu kopumā apmeklēja vairāk nekā 500 pirmsskolas vecuma bērni no visas Latvijas, bet mini slaloma sacensības "Mazais Reinis 2012" trīs posmos kopumā piedalījās vairāk nekā 150 mazie slēpotāji. Jāpiebilst, ka mazākajam sacensību dalībniekam no Siguldas bija tikai divi gadi.

Visi sacensību dalībnieki arī šogad saņems enerģijas atjaunošanai veicināšanas balvas no AXA – veselīgos graudaugu musli batoniņus un jaunās AXA bērnu auzu putriņas ar mellenēm un āboliem vai šokolādes gabaliņiem.

Vairāk informāciju iegūt par sacensībām un tām pieteikties Jūs varat zvanot vai sūtot īsziņu uz tālruni +37129272255 vai rakstot e - pastu uz administracija@reinatrase.lv, norādot bērna vārdu, uzvārdu un dzimšanas gadu. Sacensībām var pieteikties arī sacensību dienā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.reinatrase.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65787697sec.