Šosezon Tatrus apmeklējuši vairāk nekā viens miljons cilvēku

Augstie Tatri Slovākijā šajā sezonā uzņēmuši vairāk nekā 1 miljonu apmeklētāju. Šos rezultātus palīdzēja sasniegt sezonas sākumā veiktās investīcijas kūrorta infrastruktūras uzlabošanā un pārdomātais pakalpojumu sortiments. Līdz ar pievilcīgajām cenām tas ļauj Tatriem veiksmīgi konkurēt ar Alpu kalniem un citām ziemas tūristu iecienītām vietām.

"Augstie Tatri ir iecienīts brīvdienu galamērķis ģimeņu vidū – cena ir zemāka nekā citviet un īpaši tas jūtams, braucot visai ģimenei kopā. Aptuveni puse no mūsu apmeklētājiem šogad bijušas ģimenes ar bērniem, 20 procenti - draugu kompānijas," stāsta Lenka Matasovska, Tatru kūrorta izpilddirektore.

Bērni Tatros var mācīties slēpot un slidot, priecāties ūdens atrakciju parkā vai doties nakts pārgājienos kopā ar vecākiem. Iecienīts galamērķis ir Tatru augstākā virsotne Lomniku smaile – tās augstums ir 2,6 kilometri virs jūras līmeņa. No tās paveras lielisks skats uz Tatriem, Poliju un Čehiju. Bet saulainās dienās var saskatīt pat Budapeštu. Virsotnē pieejamas arī naktsmītnes, kas parasti jārezervē pāris mēnešus uz priekšu.

Tatri viesiem nodrošina plašu izklaides iespēju klāstu – gan tradicionālos slēpošanas un snovborda kalnus un trases dažādās sarežģītības pakāpēs, gan slidošanas laukumus, ūdens atrakciju parku, Slovāku nacionālo virtuvi kādā no restorāniem vai laisku vakaru SPA centrā. Gandrīz katru vakaru kūrortā tiek organizētas izklaides programmas, nedēļas nogalēs – plašāki pasākumi.

Par Slovākijas Tatriem:

Augstie Tatri ir populārs slēpotāju galamērķis Slovākijā. Tajā ietilpst trīs kūrorti - Tatranska Lomnica, Stary Smokovec un Liptovska Teplicka, kā arī divas viesnīcas - Grandhotel Praha Tatranska Lomnica un Grandhotel Stary Smokovec un SPA. Šogad Tatru kūrorts palielināja apmeklējuma kapacitāti, uzstādot 21 pacēlāju un vairāk nekā 50 000 eiro investējot jaunu distanču slēpošanas trašu izveidē. Kūrorta kopējā kapacitāte ir 21 000 apmeklētājs stundā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
 Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48776603sec.