Ford sveic Soču olimpisko spēļu karognesēju

Latvijas olimpiskās izlases saliedēšanas pasākumā, kur tikās sportisti, viņu lielākie atbalstītāji un mediju pārstāvji, Latvijas izlases hokejists Sandis Ozoliņš tika nominēts par Latvijas karoga nesēju nākamnedēļ gaidāmajā Soču olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā.

Ozoliņš kļuvis jau par trešo hokejistu Latvijas vēsturē, kurš nesīs valsts karogu olimpiskajās spēlēs. Iepriekš ziemas olimpiskajās spēlēs karogu ir nesuši tādi sportisti kā bobslejisti Jānis Ķipurs (1992. gadā), Zintis Ekmanis (1994. gadā) un Sandis Prūsis (1998. gadā), kā arī hokejisti Harijs Vītoliņš (2002. gadā) un Artūrs Irbe (2006. gadā). Iepriekšējā ziemas olimpiādē, pirms četriem gadiem Vankūverā, Latvijas karoga nešana olimpiādes atklāšanas pasākumā tika uzticēta skeletonistam Martinam Dukuram.

Viens no Latvijas olimpiskās komitejas, Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas, Latvijas Biatlona federācijas un Slēpošanas savienības atbalstītājiem – Ford Latvia – sportistiem bija sarūpējuši īpašas dāvanas - personificētas termokrūzes ar katra sportista vārdu un uzvārdu, lai sportistiem vienmēr pa rokai būtu krūze no kuras padzerties ko siltu, kā atgādinājumu par tiem, kuri paliek mājās uz seko līdzi katrai sportistu veiksmei.

Inchcape Motors Latvia, novērtējot sportistu sasniegumus iepriekšējās sezonās, kļuvis par Latvijas olimpiskās komitejas atbalstītāju, trīs ziemas sporta veidu federācijām, piešķirot lietošanā piecus jaunas Ford Transit automašīnas. Autosalona vadītājs Ilgvars Ķipēns par sadarbības projektu teicis: "Mēs ceram, ka sportistiem piešķirtās automašīnas ceļā uz sagatavošanos Olimpiskajām spēlēm Sočis,  ir atvieglojušas sportistu ikdienu un viņiem šis saimnieciskais atvieglojumus ir ļāvis daudz vairāk veltīt laiku treniņiem, lai atvestu uz Latviju godalgas.” 

Soču olimpiskās spēles norisināsies no 7.februāra līdz 23.februārim.

Par Inchcape

Inchcape ir pasaulē vadošais automašīnu mazumtirdzniecības uzņēmums, kas pārstāvēts 25 pasaules valstīs ar vairāk nekā 200 saloniem. Pasaulē uzņēmums pārstāv 26 auto zīmolus, Latvijā - 8. Tādējādi Inchcape uzņēmumu grupa Latvijā kļuva par ietekmīgu automašīnu mazumtirdzniecības uzņēmumu, kas pārstāv tādas automašīnu markas kā Alpina, BMW, BMW motocikli, Ford, Jaguar, Land Rover, Mazda un MINI.

Par Inchcape Motors Latvia

2005.gadā Latvijā darbību uzsāka Inchcape Motors Latvia kā oficiālais Mazda un Jaguar automašīnu pārstāvis. Šobrīd uzņēmums ir oficiālais Ford un Mazda pārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar jaunu un mazlietotu automašīnu tirdzniecību, kā arī servisa, rezerves daļu un virsbūves servisa pakalpojumu sniegšanu. Inchcape Motors Latvia galvenais mērķis ir sniegt saviem klientiem labākos pakalpojumus un nodrošināt vienas pieturvietas servisu, kas ietver arī Inchcape apdrošināšanu un Inchcape līzingu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4747932sec.