Subaru AD REM Auto piesaka jaunu MTB komandu

Uzsākot jaunu sezonu un gatavojoties pirmajiem startiem SEB MTB maratonā, AD REM Auto savu komandu ir papildinājuši ar velo sporta kvintetu "SUBARU AD REM Auto MTB Team"

Latvijas lielākās kalnu riteņbraukšanas sacensības SEB MTB maratons norisināsies jau 13. sezonu pēc kārtas. Sportiskā un pozitīvā atpūtas rezonanse pulcina ap sevi ar vien vairāk jaunas komandas un dalībniekus. Kā izaicinājumu šai sporta disciplīnai un visai SEB MTB sezonai ir izvirzījis arī AD REM Auto, tāpēc ir pieteikta jauna komanda „SUBARU AD REM Auto MTB Team"

Jaunie komandas dalībnieki ir ar dažādu pieredzi un daži no tiem jau klusi lepojas ar iepriekšējo gadu gūtajiem sniegumiem SEB MTB maratonos. Tuvāk iepazīstinot ar mūsu velo komandu varam teikt, ka lielākais pieredzes kalums ir Ģirtam Gansonam, kurš jau aizvadījis 4 pilnas MTB sezonas un arī rezultāti katrā no posmiem pozitīvi auguši. Ģirts arī piebilst: "Braucot komandā var gūt papildus motivāciju, jo pievilt sevi ir daudz vieglāk nekā citus". Vitālijs Solovjovs savus spēkus un izturību velo sportā sāka pārbaudīt pagājušajā sezonā piedaloties visos 6 SEB MTB posmos. Ar pirmās sezonas rezultātu ir apmierināts un par turpmāko saka īsi: "Vajag tik mīt". Kalnu braukšana ir uzrunājusi arī Andreju Savčenko, pagājušajā gadā viņš piedalījies pēdējos divos SEB MTB posmos un apņēmības pilns šogad startēs visos posmos. Arī Gundaram Diskem ir pusotras sezonas pieredze šajās sacensībās, un šogad cer uzlabot savus iepriekšējos rezultātus. Savukārt Jānis Vilkājs ir sportiskas dzīves piekritējs, bet līdz šim velo bijis tikai kā hobijs un MTB maratonos nav piedalījies, tāpēc arī viņam šis būs debijas un izaicinājuma gads.

Puiši savā priekšā jūt atbildību un tai pat laikā, visi kā viens, ir sajūsmā par jauno "SUBARU AD REM Auto MTB Team"! Nekautrējās teikt, ka SUBARU auto viņi salīdzina ar saviem kalnu velosipēdiem, ar kuriem ir viegli pārvarēt bezceļus, meža ceļus un dubļainās pļavas. Smaidot saka: "Subaru XV ir auto, kurš spēs tikt mums līdzi!"

Ikvienam būs iespēja kļūt par "SUBARU AD REM Auto MTB Team" komandas atbalstītāju un fanu. Visos SEB MTB posmos komandai klāt būs arī jaunais Subaru XV. Lai kļūtu par komandas atbalstītāju, jādodas pie šī komandas Subaru XV, kur varēs saņemt komandas krekliņu apmaiņā pret fotogrāfiju pie šīs automašīnas. Tāpat arī pie Subaru dāvanām var tikt ikviens, kurš būs iemūžinājis un atsūtījis Subaru komandu fotogrāfijās sacensību laikā.

"SUBARU AD REM Auto MTB Team" jau gatavojas pirmajam startam Cēsis – Valmiera.

"AD REM Auto" kopš 2008. gada ir oficiālais Subaru pārstāvis Latvijā, kas nodrošina šīs markas automobiļu tirdzniecības un servisa pakalpojumus.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47924089sec.