Stipro skrējiena dalībniekus vieno neatlaidība un izpalīdzība

Jau ierasts, ka Travelnews.lv redakcija Stipro skrējiena dalībniekus iemūžina spēcīgās un emocijās pilnās fotogrāfijās. Bet šī gada skrējienā izlēmām ne tikai fotogrāfēt, bet piedalīties arī paši – sak, jāizmēģina, kā tas ir.

"Stipro skrējiens liek atrast sevī apslēptos spēkus. Skrējiena laikā saproti, ka spēj izdarīt vairāk, nekā esi cerējis. Ir jāskrien, jāpievelkas, jākāpj, jānirst un jādara viss cits. Un nerodas pat jautājums, kāpēc to darām - jādara un viss," stāsta Travelnews.lv redaktore Daiga Bazule.

Skrējiens ir ne tikai veids, kā pārbaudīt savus spēkus, bet arī iespēja saliedēt savu darba kolektīvu. No tūrisma nozares uzņēmumiem manījām tūroperatora Impro komandu ar direktoru Vilni Klinoviču priekšgalā. Individuālajā skrējienā spēkus pārbaudīja arī ceļojumu aģentūras Travel Art valdes priekšsēdētāja Inese Krūmiņa. Grūtās (ļoti grūtās!) trases pieveikšana draugu grupām vai darba kolektīviem noteikti vēl ilgi būs viens no sarunu tematiem un atmiņā paliekošs piedzīvojums.

Cinevillā, kas ir Stipro skrējiena norises vieta, īpaši izcēlās dalībnieku izpalīdzība cits citam. Rokas padošana, stumšana ārā no dubļiem un ātra risinājuma atrašana veiksmīgākai šķēršļu pārvarēšanai – šie ir tikai daži no vienojošajiem skrējiena mirkļiem.

Netrūka izpalīdzības arī pēc finiša. "Pārsalusi pēc dubļu peldēm devos meklēt savu līdzbraucēju, tomēr tas neritēja tik ātri, kā vēlētos. Trīcošām rokām un dubļu paliekām uz sejas uzrunāju divus puišus. Viņi ne tikai palīdzēja sazvanīt līdzbraucēju, bet arī cienāja ar siltu tēju un vēl apjautājās, vai tiešām varēšu atrast savu automašīnu," gandarīta ir portāla redaktore.

Uz tikšanos 2015. gada Stipro skrējienā! 

Bildes no skrējiena skaties šeit.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.stiproskrejiens.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45479202sec.