Ar GoAdventure atbalstu notiks otrā pludmales volejbola treniņnometne

Pludmales volejbola halle Beach Box sadarbībā ar tūroperatoru GoAdventure, turpinot aizsāktās tradīcijas, jau otro reizi organizē pludmales volejbola treniņnometni, kas notiks Aleksandra Samoilova un Toma Šmēdiņa pavadībā Turcijā.

"Pirmā treniņnometne notika šī gada februārī Ēģiptes kūrortpilsētā Hurgadā. Pēc tās esam saņēmuši atzinīgas atsauksmes, tāpēc oktobrī Turcijas pieczvaigžņu viesnīcā Euphoria Palm Beach notiks jau otrā treniņnometne," informē GoAdventure direktors Aleksejs Kriščuks. Viņš uzsver, ka viesnīcas izvēle rūpīgi izvērtēta un saka: "Galvenais kritērijs bija smilšu pludmale un vairāki pludmales volejbola laukumi. Izvēlētajā vietā uzteicams arī augstais apkalpošanas līmenis."

Pludmales volejbola halles Beach Box pārstāvis Daniels Bangers ir gandarīts par lielisko sadarbību ar GoAdventure un cilvēku atsaucību - nedēļas laikā ir nokomplektēta teju puse no grupas. "Pateicoties GoAdventure, varam nodrošināt treniņnometni labā vietā par draudzīgām cenām. Priecājamies, ka tūroperators vēlas atbalstīt sportu un veiksmīgi sadarbojas ar mums. Esam pat saņēmuši zvanus ar jautājumiem, vai tiešām nometnes cenā ir iekļauts viss minētais. Un ar prieku varam teikt - jā!"


Pat ja volejbols ir spēlēts pirms vairākiem gadiem, tas nebūs šķērslis. Daniels iedrošina un saka, ka nometnes dalībnieki tiks dalīti trīs grupās - iesācēju, amatieru un profesionāļu - tādēļ pieteikties var gandrīz ikviens. Arī vecums nav šķērslis! "Pirmajā nometnē jaunākais dalībnieks bija 14 gadus vecs. Plānojam, ka šoreiz piedalīsies arī volejbola mīļi virs 50 gadu vecuma," turpina Beach Box pārstāvis. Tāpat interesanti būs arī līdzbraucējiem, kuri nevēlas iesaistīties treniņos. Kamēr viens trenējas, otrs bauda viesnīcas labumus, bet brīvo laiku pavada kopā.


Ieskicējot nometnes dienu plānu, tas būs līdzīgs kā februārī - sešas treniņu, divas atpūtas un viena turnīra diena. Beach Box pārstāvis skaidro: "Rīta un pēcpusdienas treniņi katram būs obligāti, un tie tiks aizvadīti volejbola laukumā. Uz vakara treniņu varēs doties, izvērtējot savas vēlmes un iespējas. Šis treniņš paredz treneru lekcijas un nodarbības trenažieru zālē. Brīvo laiku katrs var izmantot pēc saviem ieskatiem vai doties ar grupu kopīgās aktivitātēs. Piemēram, Ēģiptē brīvajās dienās braucām ar kuģīti, nirām, devāmies izbraucienā ar kvadracikliem. Varēs baudīt arī viesnīcas sniegtās iespējas, tajā skaitā peldes jūrā un baseinā, garšīgas maltītes vai zvilnēšanu saulītē."


Informācijai. Treniņnometne notiks no 2014. gada 14. līdz 23. oktobrim. Treniņus vadīs un treniņu programmu izstrādājuši Aleksandrs Samoilovs un Toms Šmēdiņš. Nometnes cenā iekļauts: viesnīca, dzīvošana "viss iekļauts", lidojums un transfērs, īpaši izstrādāta treniņu programma, kopīgi pavadīts laiks ar pludmales volejbola eliti, pludmales volejbola laukumi, bumbas un inventārs, nometnes krekls un pārsteiguma balvas no atbalstītājiem, gala noslēguma turnīrs un ballīte. Nometnes cena vienam cilvēkam ir 810 eiro (maksājot vienā maksājumā). Pieteikšanās notiek mājas lapā www.beachbox.lv.

Foto: Viesnīca Euphoria Palm Beach

Atsauksmes no pirmās nometnes:

• Beach Camp 2014 nometne man noteikti bija ideālākais veids kā aktīvi pavadīt atvaļinājumu! Organizatori bija parūpējušies par to, lai būtu pārdomāti treniņu laiki un to apjoms. Visi treneri ar ļoti pozitīvu attieksmi pret katru no dalībniekiem, treniņos saņemtie padomi, komentāri, vingrinājumi ieliek labu teorētisko bāzi, atliek tikai turpināt un praktizēt smiltīs turpmāk. Līga (27)

• Paldies organizatoriem par iespēju piedalīties nometnē un saņemt informāciju no labākajiem treneriem savā arodā. Gaidīsim info par nākamo nometni. Aigars (37)

• Lieliska nometne, ir patīkami uzņemt zinības no pasaules top čaļiem. Vienīgais iemesls kādēļ jums to neieteiktu ir, lai tieku pats nākamreiz atkal :). Dzintars (33)

• Ideāli, man ļoti, ļoti patika šī nometne. Treniņi tiešām labi, pie kolosāliem treneriem. Jauni piedzīvojumi, superīga kompānija. Tiešām lieliska iespēja volejbolu mācīties no labākajiem pasaulē. Alise (18)

• Liels gandarījums, ka esmu piedalījusies pirmajā pludmales volejbola nometnē. Liels paldies trenerim, uzzināju daudz ko jaunu, tagad tikai to vajadzētu praktiski parādīt laukumā (pie tā vēl pašai jāpiestrādā). Ceru, ka tiksimies arī nākošajās nometnēs! Ance (26)

Vairāk informācijas interneta vietnēs www.goadventure.lv un www.beachbox.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.7084651sec.