Aktīvākie Beberliņos izmēģina Liepājas BB wakepark SUP dēļus

Aktīvākie interesenti Liepājas aktīvās atpūtas un veikborda parkā BB wakepark izmēģina jaunos SUP airu dēļus, kas salīdzinoši īsā laikā kļuvuši populāri visā pasaulē.  

BB wakepark SUP airu dēļus Beberliņu ūdenstilpē ar interesi izmēģina gan pieaugušie, gan bērni. Saņemot instrukciju par airu dēļa vadību, ikvienam izbrauciens izdodas jau pirmajā reizē.

''Galvenais ir sākumā koncentrēties un stāvus uz dēļa noturēt līdzsvaru, iesākumā var arī tupus uz ceļiem, lai būtu vieglāk. Tālāk atliek airēt un doties izraudzītajā virzienā. Pēc brauciena aprunājoties ar atpūtniekiem, esmu uzklausījusi tikai pozitīvas atsauksmes, ka iepriecinājis tieši braukšanas process un jaunā izzināšana, kā arī iespēja reizē pasauļoties,'' atklāj Liepājas aktīvās atpūtas un veikborda parka BB wakepark vadītāja Santa Vēvere.    

BB wakepark piedalījās Liepājas domes izsludinātajā konkursā uzņēmējiem, pēc kura bija iespēja iegādāties divus SUP airu dēļus, lai Beberliņu ūdenstilpē turpinātu attīstīt tūrisma pakalpojumus. Maksa par pusstundas braucienu ir EUR 6.00, bet stundas EUR 10.00. Šīs vasaras jaunums ir arī airu laivas, bet visaktīvāk aizvien apmeklētāji izmanto kabeļa veikborda trasi un atpūšas kafejnīcā.

Lai arī pasaulē jau daudz agrāk pārvietojās ar nelieliem peldlīdzekļiem, vadot to ar vienu airi, tomēr SUP dēļu airēšana aktīvi aizsākusies Havaju salās kā atvasinājums sērfošanai. Havaju sērfotāji, dodoties okeānā, sāka ņemt līdzi airi, kas pavēra iespēju nokļūt okeānā tālāk nekā iepriekš, kā arī vienkārši airēt pa ūdeni stāvus. SUP airu dēļi savu popularitāti piedzīvo kopš 2005. gada. SUP ir saīsinājums no ''Stand Up Paddle'' angļu valodā.

Aktīvās atpūtas un veikborda parka BB wakepark atrodas Liepājā, Karostā. Darba laiks ir katru dienu no pulksten 9.00 līdz 22.00. Kabeļa veikborda trases noma stundā izmaksā EUR 30.00 (maksimāli par šo summu, savstarpēji mainoties, var sportot pieci cilvēki). Inventāra (veikborda dēļa, aizsargķiveres) nomas cena gan vienai personai, gan visai grupai- EUR 7.00 stundā. SUP airu dēļa noma EUR 10.00 stundā, EUR 6.00 pusstundā. Kontaktinformācija, lai rezervētu laiku, +371  26146183. Pieejama arī aktīvās atpūtas un veikborda parka BB wakepark mājas lapa internetā www.bbwake.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53712606sec.