Hawaii Express atver velosipēdu ziemas garāžu [1]

Ir pienācis rudens un dienas paliek arvien īsākas un tumšākas. Lai arī aktīvu velo braucēju pie mums kļūst ar katru gadu arvien vairāk, ne visi izvēlas braukt ar velosipēdu visu cauru gadu. Tāpēc, pienākot gada aukstākajam periodam, daudzi izvēlas likt velosipēdu "ziemas guļā". Vai esat padomājuši, kur glabāsiet savu velosipēdu?
Ne visiem ir iespēja savu uzticamo divu riteņu draugu uzglabāt drošā un sausā vietā. Daudziem velosipēdu saimniekiem dzīvojamās telpās ir ierobežota vieta, tāpēc divriteņi tiek likti šķūnīšos vai arī pagrabos. Taču šīs vietas nav gluži piemērotas velosipēda uzglabāšanai. Tieši šī iemesla dēļ jau trešo gadu velosipēdu veikals un serviss Hawaii Express piedāvā klientiem uzticēt savus braucamos pie speciālistiem un atstāt uzglabāšanā "velo garāžā".
"Velo garāža" ir lielisks veids kā atbrīvot vietu mājās, kad tā ir ierobežota, kā arī būt drošam, ka velosipēds tiks uzglabāts tam  paredzētajos apstākļos - siltumā un sausumā. Hawaii Express piedāvā pie reizes arī veikt apkopi, lai pavasarī, nākot pakaļ savam velosipēdam, tas jau būtu darba kārtībā. Vajadzības gadījumā, Hawaii Express var noregulēt, nopulēt, uzpildīt riepās gaisu, kā arī veikt citus remontdarbus, lai divritenis labi ripo. Galvenās velo garāžas priekšrocības ir tajā, ka ziemas aukstajā laikā braucamrīks tiek glabāts pareizos apstākļos, tas neaizņem daudz vietas, kā arī ir garantēta divriteņa drošība. Proti, velo garāža ir apdrošināta un aprīkota ar signalizāciju. Tie, kas savus divriteņus nodod glabāšanai velo garāžā ir ieguvēji, jo, pavasarim atnākot, nav jāgaida rindas servisā, lai sagatavotu savu spēkratu pavasara sezonas izbraukumiem. Hawaii Express velo garāža atrodas veikala noliktavas vienā no sekcijām. Tā ir slēgta, sausa telpa, kas ziemā tiek apsildīta.
Kā atzīst Hawaii Express pārstāvis Jānis Vecvanags, pērn rudens sezonā velo garāžā tika uzglabāti 15 līdz 20 divriteņi. Vidēji velosipēdu uzglabāšanai velo garāžā nodod uz četriem līdz pieciem mēnešiem. Taču uzglabāšanas ilgums lielā mērā atkarīgs no laikasptākļiem. Proti, ja ziema nav stindzinoši auksta un neieilgst pārāk ilgi, divriteņus no "ziemas miega" klienti ņem ātrāk. Tiesa gan, ja klients vēlas izņemt divriteni pirms iepriekš norādītā laika, jādod par to ziņa vismaz divas darba dienas iepriekš. Šādu pakalpojumu lielākoties izmanto Rīgas iedzīvotāji un tie, kas dzīvo tās tuvumā. Viena velosipēda uzglabāšana viena mēneša garumā maksā 7 eiro. Uzglabāšana diviem un vairāk velosipēdiem mēnesī, katram maksās 6 eiro. Jāpiebilst, ka iepriekšējā iemaksa nav jāveic. Ja divritenis pirkts veikalā Hawaii Express, tad tā apkope sastādīs 13 eiro, savukārt visiem pārējiem braucamrīkiem velo apkope maksās 17 eiro (neskaitot rezerves daļas un darbu). Veikala Hawaii Express pārstāvis Jānis Vecvanags uzsver, ka apkopts, ieeļots un saudzīgi uzglabāts velosipēds ziemas laikā kalpo ilgāk un ripo labāk.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Pārbaudīts 10/14/2014 17:24 www.velomajas.lv

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.77447414sec.