Notiks Rīgas Fitnesa diena

Sestdien, 6. decembrī, Olimpiskajā sporta centrā (Grostonas iela 6b) risināsies brīvā laika pavadīšanas un veselīga dzīvesveida veicināšanas pasākums ''Rīgas Fitnesa diena''. Pasākumā apmeklētāji bez maksas varēs iesaistīties un līdzdarboties dažādās fitnesa un aerobikas nodarbībās, peldēt, atrast sev interesējošas aktivitātes, iepazīties ar dažādu nozares uzņēmumu sniegtajiem pakalpojumiem, piedāvātajiem produktiem, kā arī uzzināt visu par fitnesa dažādību.

Šāds pasākums Rīgā tiek rīkots pirmo reizi, lai dotu iespēju iedzīvotājiem uzzināt vairāk par fitnesu un tā sniegtajām iespējām, jo mūsdienās cilvēku dzīvesveids kļuvis mazkustīgāks, bet tajā pašā laikā aizvien vairāk cilvēku cenšas regulāri nodarboties ar fiziskām aktivitātēm. Tā kā regulāra sportošana uzlabo gan fizisko, gan garīgo veselību, tad pasākuma apmeklētājiem būs iespēja atrast sev interesējošu nodarbi un informāciju.

Pasākumā paredzētas nodarbības visām iedzīvotāju grupām, tajā skaitā, bērniem, jauniešiem, sportot iesācējiem, māmiņām, senioriem un profesionāļiem. Apmeklētāji aicināti ņemt līdzi sporta tērpu, maiņas apavus un piedalīties piedāvātajās nodarbībās. Ikviens dalībnieks varēs piedalīties izlozē un laimēt eliptisko trenažieri no kompānijas ''Live Active''.

Visas dienas garumā halles centrālajā laukumā notiks dažādas fitnesa nodarbības, kuras vadīs Ralfa Upmaņa un Kaspara Ozoliņa fitnesa kluba ''DCH studija'' profesionālie treneri. Būs nodarbība jauniešiem līdz 16 gadu vecumam, iesācējiem un senioriem. Tie, kuriem patīk deja varēs piedalīties ''Partyboom'' nodarbībā, bet profesionāliem sportistiem piemērotāks būs funkcionālais treniņš vai intensīvāks kardiotreniņš ''CardioTQ''.

Divas nodarbības piedāvās ''bodyART'' skolas pasniedzēji, savukārt tie, kuri ikdienā strādā ofisā, aicināti vingrot kopā ar ''Baltijas Fizioterapija'' treneriem. Īpaša nodarbība, kurā iekļauti gan vieglāki, gan grūtāki vingrinājumi, plkst. 12.30. paredzēta jaunajām māmiņām kopā ar kustību ''MommyFIT'' un treneri Vero Kim, kurā vienīgais inventārs ir bērnu rati.

''Rīgas Fitnesa dienā'' būs atsevišķa ''Veselības zona'', kurā varēs konsultēties ar fizioterapeitiem un ārstiem par sev interesējošiem jautājumiem. Sadarbības partneri piedāvās pieaugušajiem un bērniem izmēģināt slodzes, stājas, gaitas, muskuļu, sirds un asinsvadu diagnostiskos testus. Biroja darbiniekiem būs iespēja iegūt informāciju par to, kādas fitnesa nodarbības viņiem būtu vispiemērotākās, ņemot vērā ikdienas darbu un fizisko slodzi.

Spēka sporta cienītāji varēs vērot spēkavīru treniņus un tajos aktīvi piedalīties kopā ar Agri Kazeļņiku un Aivaru Šmauksteli. Atsevišķa zona būs veltīta arī crossFIT nodarbībām, kuras piedāvās ''CrossFIT Teika'' sportisti. Tāpat paredzēti aizraujoši priekšnesumi sadarbībā ar Latvijas Svarubumbu asociāciju un Latvijas Armvrestlinga federāciju.

Pasākuma laikā no plkst.11.00 līdz 18.00 apmeklētāji varēs izmantot arī Olimpiskā sporta centra peldbaseinu, piedaloties ūdens aerobikas nodarbībās vai vienkārši peldot. Tiks nodrošināti atsevišķi peldceliņi arī bērniem. Dalībnieku skaits vienā stundā ir ierobežots, tādēļ šobrīd izsludināta pieteikšanās, kas iespējama interneta vietnē www.parstipru.lv ''Rīgas Fitnesa diena'' sadaļā.

''Rīgas Fitnesa dienas'' ietvaros visi bērni, kas sasnieguši 4 un nepārsniedz 11 gadu vecumu, 6. decembrī laikā no plkst. 10.00 līdz 13.00 var doties uz ''Vingrošanas olimpisko centru'', lai piedalītos un iepazītu tur piedāvātās nodarbības – vispārattīstošajā vingrošanā, sporta vingrošanā zēniem, baletā un boksā.

Apmeklētājiem pasākumā tiks piedāvāta iespēja iepazīties ar dažādu nozares uzņēmumu prezentācijām, uzzināt vairāk par interešu centru darbību, piedāvātajiem pakalpojumiem, sporta medicīnu un uzturu, fitnesa aprīkojumu, tehniskajiem palīglīdzekļiem. Visiem sportot gribētājiem tiks nodrošinātas ģērbtuves un dušas.

Pasākuma programma pieejama interneta vietnēs www.parstipru.lv un www.sports.riga.lv.

Pasākumu ''Rīgas Fitnesa diena'' organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar biedrību ''Par stipru Latviju''.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56010818sec.