Sākusies abonementu tirdzniecības skriešanas seriālam SKRIEN LATVIJA

Skriešanas seriāls, kas gadu gaitā kļuvis par iecienītu profesionāļu un sporta entuziastu vidū, jaunajā, 2015.gada sezonā svinēs piecu gadu pastāvēšanas jubileju. Jubilejas gadā organizatori piedāvā nodrošināties ar regulāru sacensību garu, iegādājoties abonementu uz visiem 7 seriāla posmiem jau tagad.

SKRIEN LATVIJA aicina jaunā gada apņemšanos izvirzīt jau šogad, jo tieši līdz šī gada beigām iegādāties abonementus uz visiem 7 seriāla posmiem ir īpaši izdevīgi, izvēloties to sev tīkamākajā no distancēm- pusmaratonā (21,097km), Nike tautas skrējienā (10km) vai Tautas skrējienā (4-6km). Abonementi līdz 31.decembrim maksās tikai attiecīgi 70 EUR, 49 EUR un 35 EUR un to iegādi jāveic pasākuma mājas lapā www.skrienlatvija.lv. Turklāt ikviens, kas līdz 31.decembrim iegādāsies jebkuru no abonementiem, dāvanā saņems krūzīti un galda kalendāru ar SKRIEN LATVIJA simboliku, kā arī sadarbībā ar ''bandana.lv'' iespēju pirms katra posma skrējiena bez maksas saņemt ''pace tatoo'' (uz rokas uztetovētu detalizētu laika grafiku sev izvēlētajam skrējiena tempam). Abonementu īpašnieki krūzīti un kalendāru no ceturtdienas, 18.decembra, līdz pat janvāra beigām varēs izņemt t/p Alfa, veikalā Sportland vai pirmajā seriāla posmā Rēzeknē kopā ar sacensību numuru. Arī janvārī varēs iegādāties abonementus, taču par paaugstinātu maksu, kā arī tiks atklāta reģistrācija uz atsevišķiem posmiem.

Tāpat kā iepriekš, arī jaunajā skriešanas seriāla sezonā, sākot ar aprīli katra mēneša vismaz viena brīvdiena būs tāda, kad sportiskās aktivitātēs varēs iesaistīties visa ģimene - kā ierasts notiks arī bērnu skrējieni. Organizatori cer uz starta līnijas ieraudzīt ne vien lielāku drūzmu ar bērniem, bet arī ar skolēniem. Tāpēc, lai aktivizētu veselīgu dzīvesveidu un vairotu sacensību garu jauniešu vidū, dalībniekiem līdz 18 gadu vecumam izvēloties Tautas skrējiena distanci jebkurā no posmiem, dalības maksai tiks piemērota ievērojama atlaide.

Līdzīgi kā pagājušajā sezonā, arī 2015.gadā SKRIEN LATVIJA aptvers 7 pilsētas un 7 pusmaratonus:

06.aprīlis - Rēzeknes pusmaratons

26.aprīlis - Biķernieku pusmaratons (Rīga)

20./21.jūnijs - 6. Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratons

11.jūlijs - Jelgavas nakts pusmaratons

15.augusts - Kuldīgas pusmaratons

20.septembris - Valmieras maratons

10.oktobris - Siguldas pusmaratons

Valmieras posmā sīkstākajiem un pieredzējušākajiem skrējējiem būs iespēja sacensties ne tikai iepriekš minētajās distancēs, bet arī maratona distancē. Īpaši jāatzīmē arī seriāla piektais posms Kuldīgā, kur pusmaratons tiks rīkots jau desmito reizi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53226495sec.