Panākumus Eiropas lielākajā dzīves stila velosipēdu izstādē gūst velo pārstāvji no Latvijas

Latvijas velosipēdu ražotājs uzņēmums Ērenpreiss Original ar LIAA sniegto atbalstu, bērnu velosipēdi Brum Brum un vairāki velosportisti no Latvijas piedalījušies un ar labiem panākumiem atgriezušies no Eiropas lielākās dzīves stila velo nozares izstādes ''Berliner Fahrradschau''.

''Berliner Fahrradschau'' jeb Berlīnes Velosipēdu izstāde šogad norisinājās jau sesto gadu Berlīnē vēsturisku stacijas ēku kompleksā STATION-BERLIN no 20. līdz 22. martam.

Berlīnes Velosipēdu izstāde ir neatkarīgs velosipēdu kultūras un dzīves stila ikgadējs lielākais Eiropas notikums. Izstādē piedalījās vairāki simti velo nozares pārstāvji, zīmoli, ražotāji no visas pasaules un izstādi 3 dienās apmeklēja vairāk kā 20 tūkstoši apmeklētāju, kuru vidū bija gan velo entuziasti, gan velo sportisti, gan nozares pārstāvji.

''Piedalāmies ar Ērenpreiss velosipēdiem izstādē jau otro gadu un šoreiz mēs to darām kopā ar latviešu dizaineru jaunajiem, balansējošajiem bērnu velosipēdiem Brum Brum. Šogad jūtams ievērojami lielāks apmeklētāju skaits, fantastiska neformālā atmosfēra, plaši pārstāvēti ne tikai velosipēdu, bet arī velo aksesuāru, apģērbu dizaineri, ražotāji no visas Eiropas,'' stāsta Toms Ērenpreiss, uzņēmuma Ērenpreiss Original vadītājs.

Toms Ērenpreiss arī atzīst: ''Ērenpreiss velosipēdi, īpaši jaunie zvirbuļi jeb Sparrow velosipēdi piesaistīja publikas uzmanību, tie tika atzīti par ļoti piemērotiem ikdienas braukšanai Berlīnes ielās. Publika atzinīgi novērtēja velosipēdu izkopto dizainu, izpildījuma kvalitāti un Ērenpreiss velosipēdu stāstu.''

Izstāde izcēlās ar iespēju apskatīt dažādus interesantus tehniskus sasniegumus velo ražošanā, piemēram, iespēju ar velosipēda braukšanu uzlādēt mobilo telefonu, vienlaicīgi lietojot navigāciju.

Izstādē un ap to notiekošajos pasākumos – ''Berlin Bicycle week'' piedalījās arī vairāki pārstāvji no Latvijas. Velo minitreka sacensībās pirmās vietas pārliecinoši izcīnīja Latvijas pārstāvji no velo braucēju apvienībām ''Tru Fix Kru'' un ''She Fix''. Būtisks sasniegums šīs nedēļas laikā – vāciešu velosportists uzstādīja jaunu pasaules rekordu 24 stundu velobraucienā, pieveicot 896 km, pārspējot 2011. gadā pieveikto 871 km.

Ērenpreiss uzņēmums ''Berliner Fahrradschau'' izstādē ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras sniegto atbalstu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.32264996sec.