Orientēšanās sezonas sāksies jau pēc 10 dienām ar «Kurzemes pavasari»

Latvijas kausa izcīņas orientēšanās sportā 2015.gada sezonas atklāšanas posms - Kurzemes pavasaris - notiks jau pēc desmit dienām 4. un 5.aprīlī Bikstos, pie Zebrus ezera.

OK "Saldus" rīkotās divu dienu orientēšanās sacensības notiks jau 13. reizi un atgriezīsies Zebrus ezera krastos, kur Kurzemes pavasaris pēdējo reizi notika 2007.gadā.

13 gadu laikā sacensības ir izvērtušās par vienu no nozīmīgākajiem orientēšanās notikumiem Latvijā - pagājušajā gadā dalībnieku skaits sasniedza 700 un līdzīgu skaitli var prognozēt arī šogad. Kurzemes pavasaris ir ne tikai Latvijas kausa pirmais posms, bet arī Pasaules ranga sacensības elites grupās, kas parasti nodrošina kārtīgu konkurenci starp labākajiem reģiona orientieristiem.

Sacensību programma sastāv no divu dienu sacensībām - sestdien, 4.aprīlī 13.00 starts tiks dots vidējā distancē, bet svētdien, 5.aprīlī jau 10.00 startēs garās distances sacensībās. Abās dienās paredzēts individuālais intervālu starts un kopvērtējumu veidos abu dienu rezultātu summa.

Paralēli sacensībām orientēšanās skrējienā norisināsies arī velo orientēšanās sacensības.

Pieteikšanās sacensībām turpinās līdz 30.marta pusnaktij.

Organizatoru komandas vadītājs Oskars Zērnis aicina: "Daba jau atmodusies, pavasaris iesācies un tā vien aicina uz kārtīgu skrējienu mežā ar karti un kompasu. Tāpēc es Jūs visus laipni ielūdzu ierasties  4.-5.aprīlī Bikstos, XIII KURZEMES PAVASARĪ 2015! Ikviens būs gaidīts mūsu gadskārtējās, lielākajās Latvijas orientēšanās sezonas atklāšanas sacensībās, kas šogad notiks Bikstos, Dobeles novadā, skaistā Zebrus ezera krastā, kempingā "Niedras".

Apvidi, kas savulaik ir jau iepazīti, bet joprojām ir unikāli ar savu dabas  un reljefa daudzveidību, ir īsts izaicinājums ikvienam - gan meistaram, gan dzīves baudītājam.

Izmantojot digitālos reljefa kartogrāfijas materiālus, esam pilnībā no jauna izveidojuši vēsturisko Bikstu karti.

Orientēšanās klubs SALDUS Jūs ielūdz atpūsties, sacensties, satikties ar draugiem un baudīt jaukas Lieldienas sacensību atmosfērā.

OK SALDUS piedāvās  klasiskas vērtības - lieliskus apvidus, kvalitatīvas kartes, sarežģītas distances - tā būs mūsu dāvana Jums, draugi!

Sacensību mājaslapa aplūkojama www.pavasaris.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16178203sec.