Neatkarības dienas velobraucienā Jūrmalā uzstāsies leģendārā Latvijas grupa "Jumprava"

Par godu Latvijas Republikas Neatkarības pasludināšanas 25. gadadienai, 2015.gada 4.maijā Jūrmalā norisināsies vērienīgs Neatkarības dienas velobrauciens. Pasākumā kā īpašie viesi uzstāsies leģendārā Latvijas grupa "Jumprava". Visi velobrauciena dalības maksās iegūtie līdzekļi tiks ziedoti labdarībai – velosipēdu iegādei Jūrmalas pilsētas bērnunama "Sprīdītis" bērniem.

Velomaratonā piedalīties ir aicināti ne tikai sportisti, bet arī tie, kam riteņbraukšana ir vaļasprieks, tostarp ģimenes un bērni. Maratona distances ir pielāgotas katra dalībnieka spējām – Sporta distance (125 km); Tautas distance (40 km); Ģimenes distance (14 km); kā arī īpaša Bērnu distance. Dalības maksa maratonā ir 1 eiro, bet bērniem un skolēniem dalība braucienā ir bez maksas.

Pasākuma laikā, visas dienas garumā par muzikālo pavadījumu un pozitīvu noskaņu rūpēsies DJ Toms Grēviņš, bet ģimenēm būs pieejama plaša izklaides un atrakciju programma. Par godu Latvijas Republikas Neatkarības pasludināšanas 25.gadadienai, pasākuma vietā būs izveidota īpaša novēlējumu siena, kur ikviens apmeklētājs varēs atstāt personīgu vēstījumu Latvijai svētkos.

Pasākuma organizatori Alpha Baltic Sport un velobrauciena atbalstītāji – Jūrmalas Pilsētas dome un ģenerālpartneris "Vivus.lv" ir sarūpējuši vērienīgu balvu fondu – 15 000 eiro vērtībā. Pirmo 10 vietu ieguvēji kopvērtējumā Sporta un Tautas distancēs saņems naudas balvas, bet pārējos dalībniekus un tos, kas dzimšanas dienu svin 4.maijā sagaida pārsteiguma balvas. Pie naudas balvām tiks arī katrs simtais maratona dalībnieks Sporta un Tautas distancēs.

Plašāka informācija un reģistrācija mājaslapā www.maratoni.lv

Jūrmalas pilsētā ik gadu notiek vairāk nekā 400 dažāda mēroga sporta pasākumu aktīva un veselīga dzīvesveida cienītājiem, tostarp skriešanas, velo braukšanas, skrituļslidošanas un airēšanas maratoni, Pludmales skriešanas svētki, Jūrmalas ziemas sporta svētki u.c. Jau vairāk nekā 10 gadus Jūrmala lepojas ar Pasaules Veselības organizācijas piešķirto Veselīgās pilsētas statusu. Savukārt kopš 2014.gada Jūrmala kļuvusi arī par Baltijas valstu pludmales volejbola galvaspilsētu, kurā noritēs CEV Masters turnīrs.

Par "Alpha Baltic Sport"

Sporta pasākumu aģentūra SIA "Alpha Baltic Sport" ir mārketinga komunikāciju aģentūras SIA "Alpha Baltic" meitas uzņēmums. SIA "Alpha Baltic Sport" mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu Latvijas iedzīvotāju vidū un veicināt pēc iespējas lielāku iedzīvotāju iesaisti lielos tautas sporta pasākumos, kā arī sekmēt sacensību organizācijas attīstību Latvijā augstākajā līmenī. SIA "Alpha Baltic Sport" jau sesto gadu organizēto maratonu sērija ietver atsevišķus tautas un profesionālā sporta pasākumus: šosejas riteņbraukšanā, skrituļslidošanā, kalnu velobraukšanā jeb MTB, skriešanā un distanču slēpošanā. Sacensības pulcē gan lielu dalībnieku, gan skatītāju skaitu. Visi sporta pasākumi ir starptautiska mēroga, lielākā aktivitāte ir no Baltijas valstīm: Latvijas, Igaunijas un Lietuvas. Maratonu posmos piedalās visu paaudžu dalībnieki – sporta, tautas, kā arī bērnu distancēs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74261308sec.