Pļaviņu novadā turpinās azartiskā xRace sacensību sezona

Sestdien, 2015. gada 6.jūnijā, Pļaviņu novadā norisināsies otrais xRace piedzīvojumu sacensību posms šajā sezonā. Starts tiks dots pie atpūtas kompleksa "Mežezers", bet distance vedīs pa dažādām interesantām vietām Pļaviņu novadā, kas iekļaus orientēšanos, braukšanu ar velosipēdu un laivām, kā arī speciālos uzdevumus. Sacensībām var reģistrēties mājas lapā www.xrace.lv.

Pārējie šīs sezonas posmi notiks ievērojamās un interesantās vietās Latvijā – 11.jūlijā Smiltenē, 15.augustā Rīgā un 19.septembrī Kuldīgā. Sezonas laikā komandas cīnīsies arī par kopvērtējumu un katrā posmā izcīnīs punktus par iegūtajām vietām. Pēc pēdējā posma tiks noskaidroti sezonas uzvarētāji, kopā skaitot iegūtos punktus 4 posmos. Jaunas sajūtas šī gada sacensībās dalībniekiem radīja komandas sastāva maiņa no trim uz diviem dalībniekiem, kā arī bezkontakta čipu izmantošana rezultātu fiksēšanai un rezultāta vērtēšana pēc savāktajiem punktiem, nevis laika.

Sezonā sacensībās piedalās vairāk kā 2500 dalībnieki no Latvijas un ārvalstīm. Sacensības piedāvā vienas dienas laikā izbaudīt tādus sporta veidus kā orientēšanos, skriešanu, braukšanu ar kalnu velosipēdu, virvju uzdevumus un citus speciālos prāta vai spēka uzdevumus.

Šī sezona iesākusies ar veiksmīgi aizvadīto posmu Carnikavā, kur dalībnieki iepazina Gaujas tuvumā esošo pilsētu no dažādiem skatu punktiem un pusēm. Nākamais posms dalībniekus aizvedīs pie citas no Latvijas lielākajām upēm – Daugavas, kuras krastos mitinās Pļaviņu novads.

xRace ir populārākās piedzīvojumu sporta sacensības Latvijā. Šo sacensību pamatā ir skriešana, orientēšanās, braukšana ar kalnu velosipēdu, braukšana ar laivu un stratēģiskā plānošana,  kā arī citi aizraujoši un nedaudz ekstrēmi speciālie uzdevumi. xRace dalībnieki varēs sacensties gan Sporta klasē, gan Tautas klasē, gan Ģimenes klasē. Atsevišķās kategorijās sacentīsies uzņēmumu komandas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78131509sec.