Īpašs Nike Riga Run treniņš Rīgas Triatlona trasē

Šajā svētdienā, 2015. gada 9. augustā, jau trešo reizi Latvijā notiks starptautiskas sacensības triatlonā - Rīgas Triatlons 2015. Laikā starp vīriešu un sieviešu elites startiem, plkst. 14.20 uz īpašu Nike Riga Run skriešanas treniņu ikviens aicināts izbaudīt sacensību atmosfēru un maršrutu, kas vedīs pa triatlona oficiālo riteņbraukšanas trasi.

Nike Riga Run treniņi parasti notiek Rīgas parkos, bet šoreiz dalībniekiem būs iespēja trenēties vēl pavisam neierastā vidē - Rīgas pilsētas centrā. Pulcēšanās Sportland Rīgas Triatlona treniņam sāksies 14.00 Nike+ Run Club teltī pie Saules Akmens (Swedbank centrālā ēka Balasta dambī 15). Iesākumā notiks iesildīšanās kopā ar sporta kluba "Veselības fabrika" treneri Elizabeti Zandbergu, bet pēc tam dalībnieki dosies apmēram 5 kilometrus garā skrējienā pāri norobežotajam Vanšu tiltam un pa 11. novembra krastmalu. Treniņa dalībnieki trasi varēs veikt arī skrituļslidojot vai nūjojot. Tā kā šis ir triatlona riteņbraukšanas posma maršruts, šī ir vēl nebijusi iespēja būt tik tuvu tām emocijām un adrenalīnam, kādas šajā trasē pieredzēs Rīgas Triatlona dalībnieki. Vēl īpašāks 9. augusta Nike Riga Run treniņš būs vienam laimīgajam treniņa dalībniekam, kurš pēc noskrietajiem kilometriem mājup dosies ar Bottecchia velosipēdu no sporta preču veikala Sportland. Izlozē piedalīsies ikviens, kurš būs reģistrējies šim treniņam ar Nike Riga Run treniņu sistēmas palīdzību. Plašāka informācija par treniņu reģistrāciju pieejama mājas lapā www.nrr.lv.

Rīgas Triatlons ir viens no Eiropas kausa posmiem sprinta distancē un uz šo brīdi tam reģistrējušies dalībnieki jau no 34 valstīm. Šīs izturības sacensības, kas apvieno peldēšanu, riteņbraukšanu un skriešanu, ir ne vien vērienīgākais triatlona pasākums Latvijā, bet arī piesaista ar to, ka trase ir izveidota pašā pilsētas centrā. Plašāka informācija par pasākumu pieejam mājas lapās www.triatlons.lv un www.rigatriathlon.eu.

Savukārt Nike Riga Run ir lielākais rudens skrējiens Latvijā, kas Mežaparkā kopīgā startā apvieno vairākus tūkstošus dalībnieku. Treniņu sezona pasākumam ik gadu tiek atklāta pavasarī un šogad tā turpināsies līdz pat lielajam startam 13. septembrī. Vairāk informācijas par treniņiem un pasākumu meklē www.nikerigarun.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61119008sec.