TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Aicina pieteikties gidus profesionālās pilnveides kursiem

Biznesa augstskolas Turība Starptautiskā tūrisma fakultāte piedāvā studiju kursus akreditētā augstākās izglītības studiju programmā, tūristu gidu apmācībai un kvalifikācijas celšanai.

Biznesa augstskolas Turība Starptautiskā tūrisma fakultāte piedāvā studiju kursus akreditētā augstākās izglītības studiju programmā, tūristu gidu apmācībai un kvalifikācijas celšanai.
Pieejami sekojoši kursi: „Aktuālais Rīgā un gidu darbībā” - studiju kurss pieredzējušiem gidiem un „Gidu darbs” - studiju kurss topošajiem gidiem.
Kursu ietvaros liela uzmanība tiks pievērsta inovatīviem Rīgas kā tūrisma galamērķa aspektiem, tai skaitā gastronomiskā tūrisma piedāvājumam un tā iesaistei tūrisma produktos un jaunajai arhitektūrai un tās interpretācijas iespējām Rīgas viesiem. Studiju kursā tiks apskatītas Latvijas ārpolitikas un ekonomikas aktualitātes, kas noteikti noderēs darbā ar dažādu valstu un kultūru tūristiem.

Lektoru vidū būs tādi pieredzējuši tūrisma nozares speciālisti, kā arhitekts un diplomāts Jānis Dripe, koncertaģentūras FBI direktore un Biznesa augstskolas Turība lektore Brigita Rozenbrika, Biznesa augstskolas Turība docētājs un Tūrisma pētniecības centra vadītājs Ēriks Lingebērziņš, vairāku restorānu īpašnieks Jānis Jenzis un citi.

Profesionālās pilnveides studiju kurss pieredzējušiem gidiem „Aktuālais Rīgā un Gidu darbībā” norisināsies no 2018. gada 30. janvāra līdz 6. martam, otrdienu un ceturtdienu vakaros no 16:30 līdz 19:45 un sestdienās, pieteikšanās līdz 19. janvārim. Kurss „Gidu darbs” norisināsies no 2018. gada 16. janvāra līdz 6. martam, otrdienu un ceturtdienu vakaros no 16:30 līdz 19:45 un sestdienās, pieteikties līdz 5. janvārim.
 
Pieteikšanās kursiem rakstot uz e pastu stf@turiba.lv, kurā tiek norādīts Jūsu interesējošais kurss. Kursi notiek Biznesa augstskolā Turība, Graudu ielā 68.

Papildus informācija Biznesa augstskolas Turība Starptaustiskā turisma fakultātē (Graudu ielā 68, C317. kabinets), rakstot uz e - pastu stf@turiba.lv vai zvanot pa tel. 67619693.
 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.90610003sec.