TŪRISMA BIZNESS | Bizness

LIAA gaida pieteikumus uz «Studentu zinātniski pētniecisko darbu 2017.gada konkursu»

Konkursā aicināti piedalīties zinātniski pētniecisko darbu autori ar saviem maģistra vai bakalaura darbiem, kursa darbiem vai citiem pētījumiem ar teorētisku, metodoloģisku vai lietišķu orientāciju kādā no studiju kursiem, kurš aizstāvēts augstākās izglītības iestādē 2016./2017. akadēmiskajā gadā.

Konkursa mērķis ir veicināt Latvijas tūrisma nozarei nozīmīgu jautājumu pētīšanu, inovatīvu ideju attīstību, tūrisma mērķa tirgu izpēti, tūrisma produktu analīzi, attīstību un virzīšanu tirgū, moderno tehnoloģiju risinājumu ieviešanu tūrisma nozarē, kā arī sekmēt studentu zinātniski pētniecisko darbību tūrisma jomā, iesaistīt studentus un augstākās izglītības iestādes nozīmīgu tūrisma nozares jautājumu risināšanā, veicināt sadarbību starp augstākās izglītības iestādēm un tūrisma nozari pārstāvošajām institūcijām.

Darbus vērtēs Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktora izveidota Konkursa komisija.

Konkursa darbus vērtēs pēc tādiem nolikumā minētiem kritērijiem, kā, piemēram, pēc tēmas oriģinalitātes, pētāmā jautājuma aktualitātes un novitātes tūrisma nozarē, informācijas avotu vispusīguma un plašuma, autora patstāvīgiem pētījumiem un spriedumiem u. c.

Lai pieteiktu darbu konkursam, konkursa dalībnieks aizpilda un iesniedz aģentūrā nolikuma pielikumā iekļauto anketu “Studentu zinātniski pētniecisko darbu 2017. gada konkursa pieteikuma anketa”, klāt pievienojot konkursa darbu.

Konkursa veiksmīgākie dalībnieki balvā saņems dāvanu karti atpūtai Latvijā, diplomu par godalgoto vietu konkursā un iespēju prezentēt savu darbu tūrisma nozares sarīkojumos (piemēram, reģionālajās konferencēs, nozares mācību semināros, tūrisma informācijas dienās).

Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2017. gada 24. novembris.

Pieteikumus var iesniegt personīgi LIAA birojā, Pērses ielā 2, Rīgā, LV 1442, sūtot pa pastu vai sūtot uz elektroniskā pasta adresi: kristine.mickane@liaa.gov.lv (link sends e-mail) (līdz plkst. 24:00).

Sīkāk par konkursu un tā nolikumu sk. http://www.liaa.gov.lv/lv/turisms/aktivitates/studentu-darbu-konkurss-0

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.9335351sec.