TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Aicina piedalīties Vidzemes piekrastes tūrisma tīklošanās seminārā

Piecu Vidzemes piekrastes novadu – Carnikavas, Saulkrastu, Limbažu, Salacgrīvas un Alojas – Tūrisma informācijas centri (TIC) aicina tūrisma jomas uzņēmējus šī gada 7. decembrī piedalīties Vidzemes piekrastes tūrisma tīklošanās seminārā, kurā informēs par tūrisma aktualitātēm Vidzemes piekrastē.

Pasākumā, kurš norisināsies “Jauniešu mājā” Saulkrastos (Raiņa ielā 7) tūrisma informācijas speciālisti kopā ar uzņēmējiem kopīgi spriedīs par piekrastē aktuāliem jautājumiem..

Semināra informēs par Vidzemes piekrastes tūrisma jaunumiem un plānotajām aktivitātēm gada griezumā. Varēs uzzināt par Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) atbalsta instrumentiem uzņēmējiem, eksportu veicinošām programmām un LIAA Siguldas biznesa inkubatora atbalsta iespējām jaunajiem uzņēmējiem, kā arī par Rīgas plānošanas reģiona organizētajiem projektiem piekrastes attīstībai. Stāstīs par pārgājienu maršruta tapšanu gar Baltijas jūras piekrasti Latvijā un Igaunijā, Vidzemes tūrisma asociācijas aktuālajiem projektiem, piekrastes uzņēmējdarbības attīstību, kā arī Vidzemes piekrastē plānotajām aktivitātēm Latvijas simtās jubilejas gadā. Limbažu, Salacgrīvas un Alojas novada pārstāvji iepazīstinās ar vietējo uzņēmējdarbību veicinošiem labās prakses piemēriem.

Laipni lūdzam pieteikt dalību pasākumā līdz 05.12.2017. http://ejuz.lv/piekraste. Dalība pasākumā ir bez maksas.

Jau vēstīts, ka 2013. gadā piecas Vidzemes piekrastes teritorijā ietilpstošas pašvaldības – Alojas, Carnikavas, Limbažu, Salacgrīvas un Saulkrastu novadi – un Dabas aizsardzības pārvalde noslēgušas vienošanos par vienotu attīstību tūrisma jomā. Vienošanās paredz kopīgu mērķtiecīgu sadarbību, lai veicinātu tūrisma attīstību Vidzemes piekrastes teritorijā, virzot Vidzemes piekrasti atbilstošos mērķtirgos kā vienotu tūrisma galamērķi.

Vidzemes piekrastes – Alojas, Carnikavas, Limbažu, Salacgrīvas un Saulkrastu novadu Tūrisma informācijas centri.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60840297sec.