TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air izveido bāzi Vīnes lidostā Austrijā

Wizz Air, lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā un viena no straujāk augošajām lidsabiedrībām Eiropā, šī gada 9.janvārī paziņoja, ka pievienos savam tīklam 44. valsti — Austriju —, izveidojot bāzi Vīnes lidostā. WIZZ atvērs Austrijas bāzi jūnijā ar vienu Airbus lidmašīnu A320, kam sekos divu papildu Airbus lidmašīnu A321 izvietošana novembrī. Šāda strauja Wizz Air Vīnes bāzes izaugsme ļaus Wizz Air 2018. gadā apkalpot kopumā 17 jaunus maršrutus no Austrijas galvaspilsētas.
Bāzes izveide nozīmē Wizz Air ieguldījumu 331 milj. USD* apmērā, un lidsabiedrībā tiks izveidotas 120 jaunas tiešās darbvietas. Lidsabiedrības darbība veicinās arī vietējo ekonomiku, atbalstot darbvietas aviācijas, transporta, viesmīlības un tūrisma nozarē.
Nodrošinot plašu piedāvājumu gan lietišķiem ceļotājiem, gan atpūtniekiem, WIZZ jaunākie lidojumi no aprīļa savienos Vīni ar Gdaņsku, Tuzlu un Varnu, no jūnija — ar Bari, Maltu, Romu, Valensiju un Telavivu, kā arī no novembra — ar Billundu, Bergenu, Dortmundi, Kutaisi, Larnaku, Nišu, Ohridu, Tenerifi un Salonikiem. Biļetes šajos maršrutos jau ir pārdošanā vietnē wizzair.com, sākot no 19,99 EUR**.
2018. gadā Wizz Air Austrijas maršrutos piedāvās 450 tūkstošus biļešu un līdz gada beigām no Vīnes lidostas veiks 69 reisus nedēļā. Pievienojusi savam nepārtraukti augošajam maršrutu tīklam Austrijas galvaspilsētu, Wizz Air tagad savieno 145 galamērķus 44 valstīs, nodrošinot klientiem ļoti zemas cenas, kā arī draudzīgu un kvalitatīvu apkalpošanu lidmašīnās, kas pieder pie viena no jaunākajiem un efektīvākajiem lidmašīnu parkiem Eiropā.
Darbinieku atlase Wizz Air jaunākās bāzes vietējām apkalpēm jau ir sākusies, un lidsabiedrība rīko atvērto durvju dienas visiem, kas interesējas par karjeras izaugsmi WIZZ. Atvērto durvju dienas, lai atlasītu WIZZ pilotus, notiks 12. un 13. februārī no pulksten 9.00 Roomz Hotel Vienna (Paragonstrasse 1, 1110 Wien, Austria). Kandidāti tiek laipni aicināti sazināties ar pilotrecruitment@wizzair.com, lai reģistrētos un saņemtu papildu informāciju. Tuvākajās dienās sīkāka informācija par atvērto durvju dienām stjuartiem tiks publicēta WIZZ salona apkalpju lapā.

Jožefs Vāradi, Wizz Air vadītājs: "Šodien Austrijas ceļotājiem viss mainās. Vīnē ierodas patiesi izdevīgs cenu piedāvājums. Wizz Air klientiem Austrijā tagad ir iespēja ceļot no Vīnes uz daudziem maršrutiem Eiropā un ārpus tās, par īpaši izdevīgām cenām, ar vienu no jaunākām lidmašīnu flotēm Eiropā. Jaunie maršruti ļaus arī Wizz Air klientiem no citām valstīm uzzināt vairāk par Austrijas pilsētu un kalnu skaistumu. Mūsu jaunajiem kolēģiem Vīnē būs iespēja attīstīt savu karjeru vienā no visātrāk augošajām aviokompānijām Eiropā, un mūsu darbība Vīnē arī radīs un atbalstīs papildu darbavietas vietējās aviācijas, transporta un viesmīlības nozarēs. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu izdevīgie piedāvājumi un plašais maršrutu tīkls padarīs Wizz Air par ceļotāju izvēli lidojumiem uz un no Austrijas."

Par Wizz Air
Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 88 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 28 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 550 maršrutos, savienojot 145 galamērķi 44 valstīs. Wizz Air aptuveni 3,500 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, Wizz Air kļūstot par 28.2 miljonu pasažieru izvēli 2017. gadā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Aviation 100, kas ir slavenākais aviācijas izdevums, ir atzinis uzņēmumu par 2017. gada labāko lidsabiedrību Eiropā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76917195sec.