TŪRISMA BIZNESS | Bizness

A.C.B. veiktais Viļnas lidostas rekonstrukcijas projekts plūc laurus Latvijas Būvniecības Gada balvā 2017

Pagājušā nedēļā svinīgā ceremonijā tika apbalvoti labākie uzņēmumi un būvinženieri konkursos “Latvijas Būvniecības Gada balva 2017” un “Gada būvinženieris Latvijā 2017”. Ceļa būves uzņēmums A.C.B. ieguva godalgas abos konkursos, kategorijās – gada inženierbūves rekonstrukcija un gada projektu vadītājs.
“Latvijas Būvniecības Gada balva 2017” svinīgā ceremonija norisinājās VEF Kultūras pilī un tā vienuviet pulcēja labākos Latvijas būvniecības uzņēmumus. Par labāko inženierbūves rekonstrukcijas projektu 2017. gadā tika atzīta Starptautiskās Viļņas lidostas skrejceļa un gaismu signalizācijas sistēmas rekonstrukcija. Pasūtītājs: Valstybės įmonė “Lietuvos oro uostai”. Projekts Antanas Edmundas Nausėda, UAB ”Vilniaus hidroprojektas”. Būvnieks “A.C.B.”, projekta vadītājs Dzintars Blumers. Būvuzraudzība AB ”Problematika”, Mečislovas Sivilevičius.
Savukārt konkursā “Gada būvinženieris Latvijā 2017” tika noskaidroti aizgājušā gada labākie būvniecības nozares profesionāļi un kā labākais projektu vadītājs tika atzīts Starptautiskās Viļņas lidostas skrejceļa un gaismu signalizācijas sistēmas rekonstrukcijas projekta vadītājs Dzintars Blumers.
Ceļu būves uzņēmums "A.C.B." līgumu par Viļņas Starptautiskās lidostas skrejceļa rekonstrukciju parakstīja 2017. gada sākumā un sākot no marta uzņēmums aktīvi veica darbu plānošanu, projektēšanas darbus, kā arī veica būvdarbus dienas un nakts laikā, neietekmējot lidojumus. Projekta aktīvākais posms bija no 14. jūlija līdz 17. augustam, kad pilnībā tika slēgta Viļņas Starptautiskā lidosta un 35 dienu laikā rekonstruēts skrejceļš 150 tūkst. m2 platībā. Viļņas Starptautiskās lidostas skrejceļa rekonstrukcija bija viens no sarežģītākajiem projektiem ne tikai ceļu būves uzņēmuma "A.C.B." pieredzē, bet arī visā Austrumeiropas aviācijas vēsturē.

Par uzņēmumu:
“A.C.B.” uzņēmumu grupas pamatdarbība ir autoceļu, ielu un mākslīgo būvju (tiltu, kustības pārvadu) būve un remonts. Tāpat grupas uzņēmumi veic labiekārtošanas darbus, sniedz dažādus pakalpojumus ar uzņēmuma rīcībā esošo tehniku un transportu, kā arī realizē būvmateriālus – smilti, drupinātu granti, šķembas, asfaltbetonu un betona izstrādājumus. “A.C.B.” uzņēmumu grupa spēj nodrošināt pakalpojumu pieejamību ne tikai Rīgā, bet arī Vidzemes, Zemgales un Latgales reģionos.

“A.C.B.” grupas konsolidētais apgrozījums 2015. gadā pārsniedza 80 milj. eiro, un tas jau vairākus gadus iekļuvis Latvijas uzņēmumu Top100 pēc finanšu rādītājiem. Uzņēmums realizējis arī ceļu būves projektus Lietuvā, t.sk. rekonstruējis Kauņa – Zapīšķi – Šaķi un Alīta – Simna ceļa posmus un Viļņas Starptautiskās lidostas skrejceļu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11061692sec.