TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Rīga gūst augstu novērtējumu starptautisko biznesa pakalpojumu centru jomā

Rīgas pilsēta un vairāki no tajā esošajiem Starptautiskajiem biznesa pakalpojumu centriem jau otro gadu pēc kārtas tika pārstāvēti Centrālās un Austrumeiropas Starptautisko biznesa pakalpojumu centru (SBPC) apbalvošanas ceremonijā 2019. Šogad to apmeklēja 81 SBPC, kā arī vairāku pilsētu pārstāvji no kopumā 23 valstīm, kuri sacentās par starptautisku atzinību 25 dažādās nominācijās, par kurām lēma starptautiska 28 ekspertu žūrija. Lielās konkurences apstākļos Rīgas pilsēta šogad ieguva balvu nominācijā „Gada uzlecošā pilsēta”.  


Pateicoties Rīgas pašvaldības ciešajai sadarbībai ar Latvijas investīciju un attīstības aģentūru, Ekonomikas ministriju un pārējiem SBPC sektora attīstībai paredzētās darba grupas sastāvā esošajiem privātā sektora partneriem, kā arī to nepārtrauktu darbu ar sektora uzņēmumiem, koncentrējoties uz tā saliedēšanu un popularizēšanu kā pilsētā, tā arī starptautiski – nu ir vainagojies ar nozīmīgu starptautiska mēroga atzinību. Rīgas pilsēta šogad ieguva balvu nominācijā „Gada uzlecošā pilsēta”, kas parāda to, ka uzņēmējdarbības vide un starpinstitūciju koordinētā sadarbība ar sektora uzņēmumiem tiek novērtēta arī starptautisku ekspertu līmenī. Papildus tam balvas šogad ieguva arī divi Rīgas SBPC – Cognizant un Circle K. Attiecīgi, Cognizant ieguva balvu nominācijā „Gada digitālo pakalpojumu uzņēmums”, bet Cicrcle K ieguva balvu nominācijā „Gada SBPC Baltijā”.


2018. gadā šajā apbalvošanas ceremonijā tika iegūta balva par Tele2 SPBC sociālās atbildības iniciatīvu Girls make IT happen, kas palīdzēja sievietēm apgūt programmēšanas prasmes.


Atgādinām, ka 2018. gada pavasarī Rīgas dome, Ekonomikas ministrija, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, Nacionālā Nekustamo Īpašumu Attīstītāju Alianse, Latvijas Komercbanku asociācija un Ārvalstu investoru padome parakstīja sadarbības memorandu par starptautisko biznesa pakalpojumu centru sektora attīstību Rīgā, paredzot līdz  2020. gadam izveidot 10 000 jaunu darba vietu.

Centrālās un Austrumeiropas SBPC apbalvošanas ceremonijas 2019.gada rezultāti parāda to, ka uzņēmējdarbības vide Rīgā kļūst arvien pievilcīgāka starptautiskiem investoriem.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1678319sec.