TŪRISMA BIZNESS | Bizness

AS Tallink Grupp veic izmaiņas kompānijas valdē

Šī gada 4.februārī AS Tallink Grupp ir iesniedzis paziņojumu biržā par izmaiņām kompānijas valdes dalībnieku sastāvā, spēkā ar 04.02.2019. Pamatojoties uz kompānijas valdes priekšsēdētāja Paavo Nõgene rekomendācijām, AS Tallink Grupp padome pagājušā nedēļas nogalē par valdes locekļiem iecēla Kadri Land un Harri Hanschmidt. Vienlaicīgi padome no valdes dalībnieku sastāva atsauca Janek Stalmeister saskaņā ar viņa rezignāciju.

No šodienas AS Tallink Grupp valde darbosies piecu dalībnieku sastāvā: Andres Hunt, Lembit Kitter, Kadri Land un Harri Hanschmidt, un valde strādās Paavo Nõgene vadībā.

Kadri Land strādā Tallink Grupā kopš 2005. gada. Šajā laikā Kadri Land uzņēmumā ir ieņēmusi vairākus atbildīgus amatus, tai skaitā, kompānijas valdes locekļa amatu laikā no 2012. gada līdz 2015. gadam, un kopš 2016. gada ir vadījusi Tallink Grupas Globālo un Loģistikas darbību. Laikā no 2005. līdz 2015. gadam Kadri Land vadīja Tallink Grupas uzņēmumu Zviedrijā. Kadri Land ir Tartu Universitātes maģistra grāds fizikas specialitātē. Kadri Land ir AS Tallinna Lennujaam (Tallinas Lidosta) padomes locekle un Tallink Silja AB padomes priekšsēdētāja. Kadri Land ir arī Zviedrijas Jūrniecības Darba Devēju Asociācijas valdes locekle un Zviedrijas Rūpniecības Kameras Igaunijā valdes locekle.

Harri Hanschmidt strādā Tallink Grupā kopš 2009. gada, un ar vairākiem atbildīgiem amatiem tostarp vadījis Investoru attiecību un Finanšu departamentus. Kopš 2015. gada Harri Hanschmidt ir Tallink Grupas Stratēģisko projektu vadītājs. Harri Hanschmidt ir Tallinas Tehniskās Universitātes maģistra grāds biznesa informātikas specialitātē. Pirms darba uzsākšanas AS Tallink Grupp viņš strādāja dažādos amatos vairākās Igaunijas IT industrijas organizācijās.

“Izmaiņas AS Tallink Grupp valdes sastāvā, pamatojoties uz manām rekomendācijām, ir nozīmīgs solis mūsu uzņēmuma attīstībā, un tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu, ka AS Tallink Grupp ir drošs darba devējs, pareizā izvēle mūsu investoriem un vislabākais pakalpojumu nodrošinātājs visiem mūsu klientiem nākotnē,” sacīja Paavo Nõgene, AS Tallink Grupp valdes priekšsēdētājs.

“Esmu pārliecināts, ka esam stiprinājuši mūsu kompānijas valdi ar diviem ļoti stipriem līderiem un speciālistiem, katrs attiecīgi savā jomā. Kadri Land un Harri Hanschmidt ir padziļinātas zināšanas un ilga pieredze mūsu organizācijā, un es ticu, ka viņi abi ir nozīmīgs pienesums mūsu valdes darbības sastāvā,” papildināja Paavo Nõgene.

“Janek Stalmeister vēlme izstāties no kompānijas valdes un pēc vairāk nekā 20 gadu darba atstāt kompāniju, iespējams, nebija viegls lēmums, tomēr es saprotu viņa lēmumu un novēlu viņam vislabāko veiksmi nākotnē. Visa Tallink Grupas ģimene patiecas Janek Stalmeister par viņa ilglaicīgo un uzticīgo ieguldījumu vairāk nekā 20 gadu ilgā AS Tallink Grupp attīstībā,” sacīja Paavo Nõgene.

Kadri Land un Harri Hanschmidt mandāts ir no 2019. gada 4. februāra ar ilguma periodu 3 gadi. Janek Stalmeister mandāts noslēdzās 2019. gada 2. februārī.


Tallink Grupp

AS Tallink Grupp ir vadošā kuģniecības kompānija pasažieru, transportlīdzekļu un kravu pārvadājumu jomā Baltijas jūras Ziemeļu reģionā. Kompānijai pieder 14 kuģi, kas kursē ar Tallink un Silja Line zīmolu septiņos dažādos maršrutos. Kompānija pārvalda 4 viesnīcas – trīs viesnīcas Tallinā un vienu Rīgā. AS Tallink Grupp nodrošina darba vietas vairāk nekā 7 400 darbiniekiem sešās valstīs. 2018. gadā ar kompānijas kuģiem ceļoja gandrīz 9.8 miljonus pasažieri. AS Tallink Grupp ir kotēta Tallinas biržā kopš 2005. gada un Nasdaq Helsinki – kopš 2018. gada.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.68767118sec.