TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Izsludina konkursus vides objektu festivālam «Ziemassvētku egļu ceļš» un Rīgas pilsētas svētku noformējuma veidošanai

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludinājis divus konkursus, aicinot radošo sabiedrību – māksliniekus, uzņēmējus, biedrības iesaistīties pilsētvidei nozīmīgu un augstvērtīgu māksliniecisku projektu izstrādē un realizēšanā.


10. vides objektu festivālam “Ziemassvētku egļu ceļš” konkursu rīko, lai pilsētvidē realizētu inovatīvu un oriģinālu urbānās mākslas pasākumu, kuros Ziemassvētku simbols – egle – tiek eksponēta kā vides objekts jaunos un neparastos vizuālos risinājumos ar savu „stāstu un vēstījumu”. Festivāla “Ziemassvētku egļu ceļš” norise plānota no 2019. gada 6. decembra līdz 2020. gada 12. janvārim.


Svētku noformējuma, svētku tematikas lielformāta vides objektu un instalāciju, kā arī citu māksliniecisko ideju skiču un to realizēšanas tehnisko risinājumu projektu atlases konkursu organizē, lai izvēlētos idejas svētku tematikas lielformāta vides objektiem vai instalācijām un realizētu jaunus un oriģinālas svētku noformējuma projektus pilsētvidē. Māksliniecisko ideju projektus var iesniegt šādu svētku noformējumam: Rīgas svētkiem, Latvijas Republikas Proklamēšanas dienas atzīmēšanai, kā arī Ziemassvētkiem un Jaunā gada sagaidīšanai.


Pieteikumi konkursiem jāiesniedz līdz 15. aprīļa plkst. 18.00 RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, Rīgā, Kr. Valdemāra ielā 5.


Konkursu nolikumi un saistītie dokumenti pieejami tīmekļa vietnē www.kultura.riga.lv, sadaļā „Finansēšanas konkursi”.

Papildinformācija par konkursiem: Guntars Kambars - RD IKSD Kultūras pārvaldes, Pilsētas svētku noformējuma nodaļas vadītājs, tālr. 67043650, e-pasts: guntars.kambars@riga.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.115762sec.