TŪRISMA BIZNESS | Bizness

ABAVAS vīna darītava plūc laurus starptautiskā konkursā

2019. gada 30. martā Vācijas pilsētā Frankfurtē norisinājās viens no pasaules nozīmīgākajiem ābolu dzērienu konkursiem - "Apfelwein International 2019", kurā, tāpat kā iepriekšējos gados, arī šogad laurus plūca Latvijas vīndarītava - ABAVAS.

Šogad žūrija, kuras sastāvā ir dažādu valstu pārtikas industrijas profesionāļi, pasniedzēji, vīna un HoReCa industrijas eksperti, starp vairāk nekā 500 iesniegtajiem dažādu stilu dzērieniem noteica labākos, ņemot vērā stingri izstrādātus konkursa kritērijus.

Kopvērtējumā ABAVAS vīndarītavas dzirkstvīns "Ābols apiņos" un sidrs "Premuim Brut" ieguvuši godpilno sudraba medaļu, kas apliecina augsto dzērienu kvalitāti. "Ābols apiņos" saņēmis 105 punktus no maksimāli iespējamajiem 108, savukārt "Premium Brut" - 99 punktus.

Konkurss uzvarētājiem paver iespējas ne tikai popularizēt savu valsti un dzērienu gatavošanas tradīcijas, bet arī paplašina eksporta tirgu, piesaistot jaunus, potenicālus pircējus no visas pasaules.  

ABAVAS vīndarītava 2018.gadā pret iepriekšējo gadu sasniegusi 20% pieaugumu ar 776 tūks.eiro apgrozījumu. Darbības uzsvars tiek likts uz degustāciju tūrisma veicināšanu, eksporta tirgus pieaugumu un produktu portfeļa paplašināšanu. Šogad vīndarītava turpina iekarot jaunus ārvalstu tirgus, uzsākot dzērienu eksportu uz Lielbritāniju un Japānu, kā arī nostiprina pozīcijas jau esošajās eksporta valstīs.

Vietējā tirgū ABAVAS vīndarītava ieguvusi "Kurzemes tūrisma asociācijas" gada balvu "Lielais Jēkabs" par labāko tūrisma objektu kategorijā "Degustācija Kurzemē 2018".

Abavas vīna darītava pateicas visiem sadarbības partneriem, kas tic Latvijas produkta spēkam un ir kopā ar Abavas Vīna darītavu. Visiem dzirkstošs "Priekā"! Par izdošanos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.2657361sec.